AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 tomb raider 6

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
culug İletim - 24/07/2003 : 12:45:03
TR6'nin basindayim 'serpent rouge' bolumunu gecemiyorum yardim pls
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
aslı İletim - 13/02/2004 : 23:47:24
ya herkes tomb raiderla ilgili forum acıp herkesde aynı kırmızı hayaletı soruyo burda yapabılcek pek bısı yok kırmızı hayaletı sersemletmek amacın bu bolumde comelerek mavi işik yer degıstırmeden yaklasabıldıgın kadar yaklasıcaksın sonra shotgunla ates et hayalet ses cıkarmayı bıraktıgı an anlakı sersemlemıs hemen tufegı yerıne koy ve ısıga kos el cıkıncada actıon yap ve gene çömel açılan kapıdan dısarı cık
EowyN İletim - 11/02/2004 : 19:53:27
alıntı:
aslı tarafından yazılan:

madpc arkadasım bılmem artık bu cevabı okurmusun bıraz zamanlama hatası war ama ben sana o 3 baslı canavarı oldurmenı sollııım sımdı ole kazık gıbı oldun yerde dıkılmemelısın benım tavsıyem daha canavar yenı canlanmısken hemen bınanın yanına yada arkasına gotur larayı kı kızcagız alevlerden kurtulabılsın sorada oyunu save edıp larayı bahcenın ıcınde sılahları cekık vazıyette bı saga bı sola jumplat(yanı alt ve oklarla) yorulunca bınanın arkasına kac bıraz sabırlı olursan pat pat canavarlar patlıcak ztn sora bınayı gır levelı bıtırmek ıcın

sen bana kırmısı hayaleti annat
aslı İletim - 10/01/2004 : 16:52:55
madpc arkadasım bılmem artık bu cevabı okurmusun bıraz zamanlama hatası war ama ben sana o 3 baslı canavarı oldurmenı sollııım sımdı ole kazık gıbı oldun yerde dıkılmemelısın benım tavsıyem daha canavar yenı canlanmısken hemen bınanın yanına yada arkasına gotur larayı kı kızcagız alevlerden kurtulabılsın sorada oyunu save edıp larayı bahcenın ıcınde sılahları cekık vazıyette bı saga bı sola jumplat(yanı alt ve oklarla) yorulunca bınanın arkasına kac bıraz sabırlı olursan pat pat canavarlar patlıcak ztn sora bınayı gır levelı bıtırmek ıcın
madpc100 İletim - 13/12/2003 : 17:20:39
mail adresim: madpc100@mynet.com
madpc100 İletim - 13/12/2003 : 17:10:40
Merhabalar,
Evde bilgisayar olmadığı için TR' yi internet kafede oynuyorum. Haliyle öyle uzun boylu kalamıyorum oyunda. Bana TR 5 ve TR 6 nın şifrelerini gönderebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. Sitede TR 5 in şifrelerinin bahsedildiği şekilde çalışması olanaksız. Çünkü TR 4 teki gibi pusula yok. Haliylede kuzeye dönemiyoruz. Nedir bu işin hakikati? Millet 6 ya geçti ben hala 5 te oyalanıyorum. E kardeşim 2 tane tabancayla koca 3 başlı canavarı nasıl öldürür zavallı kız? Yazık değil mi?

0.03 Snitz Forums 2000