AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 TR 6

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Talha_LeGoLaS İletim - 26/07/2005 : 17:33:27
Merhaba Arkadaşlar
Berkay 1991
Senin ikinci bölümde yapman gereken sandığın yanına gelmeden önce aşağıdaki kapalı olan kapıyı kırıp açman bu sayede güç kazanacaksın.Sonra tekrar sandığın yanına gelip balkona doğru itireceksin ve sandığa çıkıp parmaklıklara doğru atlayıp tutunacaksın.Geçemezsen aşağıdaki linkte save dosyasını bulabilirsin;
www.tombraiders.net/stella/savegame.html
Kırmızı Ruhu geçemeyenler için ise çözümü aşağıdaki anlatımda bulabilir;

Bu pozisyonda çömelmiş olarak bekliyoruz. Kapı arkamızda mavi ışığı tutan heykele dönüğüz ve shutgun elimizde. Ruh ortalıkta dolaşıyor

Şimdi ruh bu konumda iken shutgunu elinize almayın. Konumunuzu bozmayın. Ruh arkanızda gezerken bile bu konumda karşınıza gelmesini bekleyin ve tetiği bıkmadan basın. Unutmayın hep çömeliksiniz. Ayağa kalkmayıın

Ateşiniz sonuç verdi. Artık ruh stop etti tepenizde asılı vaziyette bekliyor. Yapmanız gerekenler
1-Ayağa kalkmadan space bar ile shutgunu elinizden bırakın (Elinizde silahla koşarsanız Lara yönünü şaşırıyor)
2-Ayağa kalkın ve hızla elinde mavi ışığı tutan heykele koşun

http://65.98.96.135/~alihatay/tombraider/ruh/konum3.jpg

Gördüğünüz gibi shutgun Laranın sırtında, heykeldeki mavi ışık kaçmıyor ve sağ alt köşede ikonu alabilmeniz için "el" sembolü çıkmış durumda. Yalnız bu işlemleri (silahı yerine koyma, koşma, ve ikonu alma) çok kısa sürede (3-5 saniyede) yapmalısınız. Ruh hala pasif halde bekliyor

CTRL tuşuna bastığınız anda ikonu ele geçirdiniz demektir. Şimdi geriye yapacak iki şey var.
1-Tekrar çömelmek
2-Kapıdan kaçıp gitmek

Artık işi bitirdik. Biz ikonu alıralmaz ruh aktif hale geçiyor.Tekrar çömelip kapıya doğru emekliyoruz (Emeklemek Laraya yakışmıyor ama ne yaparsınız) O istediği kadar tepenizde uçsun... Yeni leveller sizi bekliyor

Yinede geçemezseniz aşağıdaki linke tıklayarak save dosyasını indirebilirsiniz;

http://65.98.96.135/~alihatay/tombraider/down/save/tr6save.zip
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
herşey İletim - 14/06/2008 : 20:11:30
(banamı diosun FEAROFTHEDARK) ruhu geçtiiiiim, baya da ilerledim, hehe
FearOfThEDarK İletim - 13/06/2008 : 13:28:13
Konuyu hortlatma,dikkat et...
herşey İletim - 12/06/2008 : 18:26:53
bende o ruhu geçemedimbir an önce geçmek istiyorum, çok merak ediyorum nolcak ondan sonra.
adosdem İletim - 24/02/2006 : 19:19:41
arkadaşlar tomb raider 6 kızıl ruh save yi indiremiyorum yardım edermisiniz
DMNL_KSM İletim - 02/02/2006 : 21:47:11
save li oyun u indirdik save yi yani nasıl dewam etcez anlamadım anlatın biriniz beee!!1 :D

0.03 Snitz Forums 2000