AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tombraider 7 LEGEND

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Geppettous İletim - 13/04/2005 : 00:26:26
Bu oyunu sevenler,ilk göz ağrısı olanlar,evet 7.oyunun resmi sitesi açıldı:)
www.tombraider.com
Malesef üyelik istiyor(basit).Alıştığımız tr muziğiyle başladı,movie indiriyorum bakalım nasıl bir oyunla karşılaşacağız,umarım angel of darkness den iyi olur.Beklemekte zor iş:)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
angelus İletim - 24/07/2006 : 23:03:13
o kürenin oraya çıkmak için kürenin olduğu yerin tam karşısındaki merdiveni kullanman gerekiyor yani ordan çıkacaksın merdivenden çıktığın zaman soldan yukardan devam edeceksin o zaman geliyorsun ;)
opapanaks İletim - 21/07/2006 : 20:45:12
YARDIIIIM!

arkadaşlar ben oyunda perudayım.denizli bi yer vardı orayı geçtim,ardından bi demo geldi,oklarla belirttiği yönler vardı falan...oraları geçtim fakat ardından bi yer gelio,böle alanda bi tane küre var ortadada köpek gibi bi heykel var herneyse.küreyi belli bi yere getirince merdivenli bi yer açılıyo.oraya çıkıp diğer küreyi aşağıya ittim,diğer merdivenli yeride açtım fakat oraya çıkamıyorum.oranın merdiveni yere değmiyo zaten ne yapacağamı bilemiyorum
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...
Geppettous İletim - 21/06/2006 : 19:49:09
Hemen ortadaki araca biniyorsun ve bunu kullanarak yaratığı iterek elektrik direklerinin arasında geçici olarak imha ediyorsun.Yaratık tam canlanmadan araçtan inerek etrafta bulunan 4 kutudan birinin kolunu çekerek araca koşuyorsun,bu hareketi 4 kutunun kolunu çekinceye kadar yapıyorsun.Son aşamada aracın içindeyken tepeye tam üzerine bak ışığın içinde kılıcın parçası var.Topuzları itekleyerek dördünü birden ileri götürdüğünde tepedeki ışık hüzmesinin kısa bir yok olduğunu göreceksin.Araçtan in ve fırlatıcıyı(ip gibi tutunmaya yarayan)kılıcın parçasına hedefle(işaret mavi artı)ve çek devam..
tolga1907 İletim - 21/06/2006 : 09:59:41
kazakistanda ateş saçan bir canavar varmış geçememiş bir arkadaşım.lütfen cevap verirmisiniz?
memocan1984 İletim - 19/06/2006 : 10:46:15
walla ben oyunu 2. defa %100 için oynayamam,o kadar zamanım yok:)heyecanıda artık bi yerde tadında bırakmak lazım değilmi....

0.03 Snitz Forums 2000