|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| halilersoy |
İletim - 21/02/2004 : 02:26:18 vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür edrim kim verdiyse tabi işe yaradı aşçıyı öldürdüm ve motordanda indim.. yalnız deniz altı'dan çıkamıyorum |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| halilersoy |
İletim - 05/03/2004 : 01:34:14 alıntı: falamir tarafından yazılan:
Şimdi ben de ikinize birden mail atacam, arkadaş grubu olacaz. Sana mail attım demek biraz garip olmuyor mu (konunun ismi ve içeriğiyle ilgili alaka durumlara değinmiyorum bile, dikkat çekile), mail denen şeyin kargo gibi bir şey olduğunu düşünmek, ulaştı mı eline demek, ulaştıysa cevap gelir, cevap gelmezse ulaşmamış demektir veya cevap yazmamış...Çevre kirliliği yapmayalım arkadaşlar!!!.......
özür dileriz neyse konuya gelelim tomb raıder 5 te yel değirmeninde takıldım bana yardımcı olabilimisiniz |
| falamir |
İletim - 05/03/2004 : 01:26:56 Şimdi ben de ikinize birden mail atacam, arkadaş grubu olacaz. Sana mail attım demek biraz garip olmuyor mu (konunun ismi ve içeriğiyle ilgili alaka durumlara değinmiyorum bile, dikkat çekile), mail denen şeyin kargo gibi bir şey olduğunu düşünmek, ulaştı mı eline demek, ulaştıysa cevap gelir, cevap gelmezse ulaşmamış demektir veya cevap yazmamış...Çevre kirliliği yapmayalım arkadaşlar!!!....... |
| halilersoy |
İletim - 05/03/2004 : 00:35:14 alıntı: gunduzler tarafından yazılan:
oke dostum
selam sana meil attım MSN mesenger'e maynete atamıyorum |
| gunduzler |
İletim - 04/03/2004 : 17:41:55 oke dostum |
| halilersoy |
İletim - 25/02/2004 : 00:30:59 alıntı: gunduzler tarafından yazılan:
goce bak simdi sen varya tomb raider 5i zorrr bitirin valla daha neler varrr sen var ya cok takıldıgın yer olacak daha sen bana meil at nerede takıldıgına daır ful acıklama yapıyım sana oke. gunduzler1numara@mynet.com a mail at
selamlar seninle tanışalım |
|
|
|