AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 traod Böcek

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
tahsindane İletim - 04/02/2004 : 15:29:49
Bir yere geldim. Eckhart ı gördüm. Bir erkek Larayı yukarı fırlattı. Sonra böcek çıktı. O böceği nasıl öldürcem.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kabil İletim - 02/02/2005 : 01:30:17
bende bu bölümde takıldım yardımcı olurmusun
gunduzler İletim - 08/02/2004 : 13:02:09
adamım gectın mı böcegi sole de ferahlayalım gecemedin se bi taktık veregem sana.
gunduzler İletim - 06/02/2004 : 20:22:44

Kurtis cesaret gösterip Boaz'la dövüşüyor. Yani Kurtis ile geçeceğiz bu bölümü. Söylediğim gibi tüm pis işleri Kurtis ile yapacağız. Boaz denilen yaratık bir kadının gelişmiş hali. Bunu zor da olsa geçeceğiz. Boazın alt kısmında kadının kafası var. Buna devamlı ateş ettiğinizde Boaz'ın yanlarındaki dört kapak açılıyor ve Boaz buradan yeşil sıvı fırlatıyor. Amaç bu dört kapağı kırmak. Bu arada kapaklar yalnızca açıkken kırılır. Her kapağı kırdığınızda save yapın. Merminiz bittiğinde bir noktadan devamlı mermi çıkıyor. Kapaklara alınan hedefi değiştirmek için roll( takla atıp geri dönme) tuşuna basın. Dört kapağı da kırdığınızda Boaz ölüyor ve içinden kadın çıkıyor. Bunu öldürmek kolay. Devamlı ateş edin ve kadını öldürün. Sonra Kurtis tedbirsiz davranarak yaratığa arkasını dönüyor ve arkasından darbeyi alıyor. Kurtis bu bölümde ölüyor. Bence Kurtis ölmemeliydi. İyi bir oyun kahramanı olmuştu. Neyse Kurtis'e Allah'tan rahmet dileyerek Lara ile oyuna devam ediyoruz.
arap6 İletim - 05/02/2004 : 07:16:33
onu yuvarlak alanın içinde öldürebilirsin sende yuvarlak alanın içinde olmalısın.(yüzüne ateş etmeyi unutma.

0.02 Snitz Forums 2000