AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tomb Raider ne zaman cıkar?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
aslı İletim - 17/01/2004 : 22:58:43
bılen warmı tomb raıder 7 ne zaman cıkacak
ayrıca bılıomuydunuz butun oyun turkıyede kapadokyada gecıomus
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
aslı İletim - 18/01/2004 : 00:22:05
hayır ıı bakamamısn eger tekrar gıdıgım sayfayı bulursam bızzat ıletırım sana neyse bananeyse
|KRONDOR| İletim - 18/01/2004 : 00:20:14
Merak etme, yeterince takip ediyorum oyun piyasasını. Şunu söyleyebilirim ki, şu an için Tomb Raider 7'nin çıkacağı konusunda bir bilgi yok. Çıkması muhtemel ama resmi bir açıklama yapılmadı daha. Verdiğin linklerde de konu hakkında bilgiye rastlamadım. Varsa bile oyuncuların kendi aralarında yaptığı, söylentiden ileri gitmeyen muhabbetlerdir.

Düzeltme: Ortaya kesin olmayan bir bilgi sunuyorsun ve bunu kanıtlamanı istedik diye de suçlu biz oluyoruz. Forum yardımlaşma ve bilgi edinme amacıyla açıldı. Konu hakkında da bilgin olduğuna göre (!?) senden bu bilginin kaynağını göstermeni istedim. Forumdan ayrılıp ayrılmama konusunda sana birşey söyleyemem, kendi bileceğin iş.
Bora Poyraz İletim - 18/01/2004 : 00:17:10
Bi forumdaki üyelerin küsmeleri eksikti.Bence sen araştırma yapacağına biraz büyü derim ben.
aslı İletim - 18/01/2004 : 00:10:51
benımde sorduum yere bak ben daha cok sey bılıorum walla ve bırakıorum burdakı uyelıgımı walla sıze daha arastrma yapmanızı onerırım sadece butun gun kendı sıtene gırersen hıc bı seden haberın olmaz olanlar soleyıncede nerden cıkarıosun der hale bak
aslı İletim - 17/01/2004 : 23:49:58
tamam gercı lınkı benım vermeme bıle gerek yok www.tombraıder.com sıtesınde cok guzel lınkler var ayrıca www.tomb raiders.net cok ıyı tabı arastırana

0.03 Snitz Forums 2000