|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
mafya247 |
İletim - 25/10/2006 : 18:39:46 Tomb Raider Angel of Darkness Sorun ve Türkçesi
ben kızıl yılanın yerine girdim yukarı çıkamadım sonra plağın yanına gittim.müziği çaldım.bi kaç adam geldi onları oldurdum.sonra yukarı çıkmaya çalıştım odalardan girdim açılıp kapanan yer vardı onun içindeki nesneleri alamadım.ben o bolumde ne yapıcam?
TOMBRAİDER ANGLE OF DARKNESS HİLESİ:
Oyunu yüklediğiniz yerdeki Aod/Data klasörüne girip Map'i açın (Note defteri ile). "gcdebugmdswimactionrepeat" yazan yeri bulun. Oradaki "No"yu "Yes" yapın. Kaydedin ve oyuna girin:
Uçmak için - B tuşuna basın Ölümsüzlük modu için - F10'a basın Duvarlardan geçmek için - B + G'ye basın Yavaş çekim için - F4 tuşuna basın
bide ben bu hiledeki aod/data yerini bulamadım aod nerde?
türkçe yapmasını isteyenler(patchla yapılıyo)
1-patchı yükleyin:http://ultrashare.net/hosting/fl/eecbc7e61c/ dowland here diyin 2-yamayı yükleyin:http://www.mytempdir.com/1015791 Yamanın şifresi tombraiderfan.com
artık türkçe yama hazır
linkler bozuk çıkarsa soyleyin veya mafya247@hotmail.com u adresinize ekleyin.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
skyne311 |
İletim - 25/02/2007 : 19:19:07 sizde kaç gündür cevap vermediniz oyun bitti be
|
skyne311 |
İletim - 23/02/2007 : 17:12:04 data yı actıktan sonra mapsi nasıl not defteri ile acılıyo lütfen cwp!!!! |
candy |
İletim - 19/01/2007 : 19:32:18 alıntı: sheytan_bunun_neresinde tarafından yazılan:
arkadaslar bi yardım yhaw su kazı bölümündeki bööüük kapıdan nasıl gececem üstünde isaretler olan kapı hangi isaretleri yanyana getirecem bi yardım etseniz elimde sadece 2 isaret war
kapın oraya gitmeden önce nöbtçilerin çıktığı kapının yanında bir kapı daha var büyük bir kapı oradan içeri gir bir makine var yeraltındaki şeyleri görebiliyorsun onu kullan şekillerden biri orada saklı böylece geriye sadece 1 tane kalıyor .3 ünü bulduktan sonra 4. üde deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin.kolay gelsin:) |
özgür2006 |
İletim - 19/01/2007 : 17:42:09 diğer 2işaretde notebook da yazıyo sanırım |
sheytan_bunun_neresinde |
İletim - 19/01/2007 : 13:17:30 arkadaslar bi yardım yhaw su kazı bölümündeki bööüük kapıdan nasıl gececem üstünde isaretler olan kapı hangi isaretleri yanyana getirecem bi yardım etseniz elimde sadece 2 isaret war
|
|
|
|