AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Bilen var mı?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HOX İletim - 26/08/2006 : 19:09:39
Lara 4. oyunda piramidin içinde kalarak ölmüştü ama hala yaşıyor,o piramitten nasıl kurtulduğuna yada nasıl hortladığını bilen varsa lütfen söylesin acayip merak ediyorum,bu arada ben Tomb Raider'in ve Lara'nın en büyük fanıyım1996 yılından yani ilk oyundan itibaren takip ediyorum,Lara'yı kimse benim kadar sevemez
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 29/08/2006 : 22:46:48
naseeb, arka arkaya mesaj atmak yerine, ilk attığın mesaj üzerinde "iletiyi düzenle" seçeneği ile ekleme/oynama yapabilirsin.
naseeb İletim - 29/08/2006 : 21:41:49
ayrica oyunun hastasi oldugum icin tomb raider legend oyununun kisa olmasina cok üzüldüm ve eidos a mektup bile yazdim insallah yeni cikacak bölümleri eskilerini aratmaz
naseeb İletim - 29/08/2006 : 21:40:25
slm yaniliyorsun kardesim bendede bütün serisi var ayrica elbiselerinden tut heykeline kadar aldim ne kadar para ödedimi duysan tomb raider fanatikliginden vazgecersin sakin yanlis anlama seni kiskirtmak gibi bir niyetim yok sen fanatiksin bense hastayim her yeni oyununun ardindan ötekisinin cikmasini dört gözle bekliyorum

0.03 Snitz Forums 2000