|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| aslinda_55 |
İletim - 01/08/2006 : 18:33:52 slm arkadaşlar. yardımınıza ihtiyacım var. kırmızı ruhu geçemiyorum yapmadıgım şey kalmadı. lütfen bana yardım edin. ne yapmalıyım. |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| candy |
İletim - 04/08/2006 : 00:07:16 bazı lazerler yere daha yakın onları geçmek için laranın yere yapışması lazım.bunun için de lara çömelik durumdayken enter tuşuna da bas böylece lara tam yerde sürünerek ilerleyecek.bir de ilk lazerli yeri sürünerek geçemezsin lazerli yerden önce açık bir kapı var ilk önce oradan geçmen gerek.kolay gelsin:=)) |
| aslinda_55 |
İletim - 03/08/2006 : 20:03:49 biliyorum çok oldum ama bi sorunum daha var. (şimdi diyceksiniz madem bize sorcaksın hepsini hiç oynama daha ii) von croy's apartment bölümündeyim. 2 adamıda öldürdüm ama lazerler saolsun biryere kımıldayamıyorum. sürünerek geçmem gerekiyormuş sanırım ama olmuyor. yine lazere yakalanıyorum. ne yapmalıyım?...    |
| aslinda_55 |
İletim - 03/08/2006 : 19:58:06 çok teşekkür ederim. sonuda o hayaleti atlattım. |
| candy |
İletim - 02/08/2006 : 13:03:38 hayaletli bölümü diyorsun .lara çömeldiği zaman hayalet ona zarar veremiyor.5 tane heykel var ama 4 ünde resim var amacın o resimlerden birini almak.heykellere çok yaklaşınca ışık sönüyor ama heykelden resmi alman için ışığın yanık olması lazım bunu içinde resim olan heykellerden birine yaklaşabildiğin kadar yaklaşıp(ışığı söndürmeden) bu arada laranın sırtı heykele dönük olacak,hayaletin tam üstüne gelmesini sağlamak.hayeletin yönünü çömelip kalkarak belirleyebilirsin.yönünü ve yerini ayarladıktan sonra tüfekle hayalete 15-20 kere ateş edince hayalet 3-4 saniye duraklıyor hemen silahını bırak ve geriye doğru yürü bir el işareti çıkacak hemen action tuşuna bas ve resmi al.ilk denemnden başaramayabilirsin o nedenle geriye doğru yürümeden önce kaydetmeni tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir.:) |
|
|
|