AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 tomb raider legend

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ask_yumru İletim - 15/01/2006 : 20:42:26
selam arkkadaslar bende herkes gıbı tomb raiderın yeni oyunu legend din cıkmasını beklıyorum amason duyduma gore oyunun demosu cıkmıs ama ben ındıremedım verılen adreste uyelık ıstıyoo galıba :( işin kotu yanı kanal ingilizce bu kanladan demoyu alan varsa bana da yardımcı olsun adres bu !! http://www.clubic.com/demo-jeux-video-1059-0-tomb-raider-legend.html ...
okii beklıyorum !! yoksa gene yalan habermii !!!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kabil İletim - 27/06/2006 : 10:41:43
o bölümde duvarlarda 4 tane şalter görceksin onların hepsini indir.indirdikten sonta demo giriyo.4 tane topuz ve tam eliktirik silahının üstünden bi topuz iniyor.sen elktirik silahına geç ve inen dört topuzu silahla ittir.etrafta kısa süreliğine bi güç kalkanı oluşuyor ve silahın üstündeki topuzdaki elektirk akımı kesiliyor.4 topuzuda ittirdikten sonra hemen silahtan in(4 topuzu ittirerk oluşturduğun güç kalkanı kısa bir süre sonra yok oluyor)silahın üstündeki topudaki güç kalkanı yok olunca kılıncın bi parçası ortaya çıkıyo hemen kamçını fırlat ve kılıncı al.kılıncı alınca demo giriyo ve bölüm bitiyor.bu arada o yaratığı öldüremiyosun.öldürmeye hiç uraşma.
kolay gelsin.
nurettinki İletim - 27/06/2006 : 01:39:40
Takıldığın yeri nasıl geçtin?
kabil İletim - 26/06/2006 : 13:58:29
yinede sağol.
ben bu iletiyi attıktan 2 saat sonra oyunu bitirdim.yardım isteyen olursa seve seve yardımcı olurum. :)
nurettinki İletim - 26/06/2006 : 01:32:24
Muhtemelen (canavar tekrar eski gücüne kavuştuğuna göre)gücü azalınca yapman gereken bir şey vardır. Mesela bir taşı oynatmak veya taşa basmak vb. Hatta bunu birkaç kez yapman gerekebilir. Lara herzaman böyle birşeyler bulmuştur. Sen de bulursun. Kusura bakma ben o kısma gelemediğim için yardımcı olamıyorum.
kabil İletim - 25/06/2006 : 11:32:46
arkadaşlar ben kazakistan bölümünün sonunuda ki yaratıkta takıldım.
yaratığı elektrik akımına sokuyorum.gücünün çoğu gidiyor.ama gücü tam sonuna geldiğinde yok oluyo ortalıktan ve gücünü toplayıp geri geliyor.defalarca bunu yaptım olmadı kafayı yiyecem. :((
yardım ederseniz sevinirim.

0.04 Snitz Forums 2000