Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
inci_1972
İletim - 21/12/2005 : 21:51:57 Adamları öldürün ,başladığınız yere geri gelin suya dalın ,yukarıya çıkın anahtarı bulup alın (stern key).Suya dalın dipten yarıktan geçerek yüzeye çıkın (Secret 1 Gümüş Dragon buralarda.Sandıkları gördünüz arkasında ki kapıyı aldığınız anahtar la açın suya dalın ilerleyin yukarıda kolu çekin arkanızda sandığı gördünüz su olduğu için itemiyoruz tekrar buraya geri geleceğiz ,kolu çektiğinizde açılan kapağı gördünüz şimdi dışarı çıkın bu bölüme geldiğimiz yerde ki kapaktan sudan çıktığımız yerin yan tarafında ki bölümde de yerde kapalı kapak var (daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum ,az evvel çıktığınız odanın karşısında ki alev makinalı adamı öldürdüğünüz yerdeki yükseltiden bahsediyorum) kapalı kapağın üzerine geldiğinizde kapak açılıp aşağı düşün. Merdivenden tırmanıp kolu çekin önceki odadaki suyu boşallttınız geri odaya gidin sandığı çekip ilerleyin........................ diyor ve devam ediyor suya girin balık adamları öldürün burayı bulamıyorum yada su yok nereden bahsediyor balık adamlar nerede imdaaaaaaaaaaaaaaaat yardım lütfen!...
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
FaRuK_91
İletim - 21/08/2006 : 15:32:55 biri bana yardım etsin arkadaslar,angel of darkness'ı yeni oynamaya basladım ama şu en başlardaki disko bölümündeyim adamları öldürdüm ama dışarı çıkamıyorum,açık kapının nerede oldugunu bileniniz war mı????
xnkx
İletim - 02/03/2006 : 02:19:17 bu oyunu oynayalı uzun zaman oldu bütün serileri oynadım çoğunu nasıl bitirdiğimi bilemiyorum unutmuş olabilirim oynadığınız bölümü daha ayrıntılı anlatısanız belki bir faydamız olurtüm serileri karıştırmaya başladım hepside birbirinin aynısı
hit_speed_oguz
İletim - 24/02/2006 : 21:31:53 siz tom raydırı oynarken sizin içinde olduğunuzu sanıyosunuzmu
xnkx
İletim - 22/02/2006 : 13:52:35 kutuları çektiğinde bir kapı olması gerek key ile içeri gir ve devam
inci_1972
İletim - 13/01/2006 : 19:19:54eğer yanılmıyorsam şöyle ; balık adamlar en aşağıdaki mekanda sulak bir yer var geminin kırık pervanesi var aralıktan baktığında orada bir göl göreceksin adamlar ve köpek balıkları orda,arkanda gemi parçasının yanında kutuları it... ittim ve geminin kırık pervanesini gösteriyor başka bişey yapamıyorum burada takıldım