|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| aCCurseD_girL |
İletim - 29/06/2005 : 13:56:37 Eğer siminize kokmuş yiyecekler yedirirseniz, siminiz zehirlenip kusmaya başlıyor, böyle olduğunda onun hijyenini yüksek tutup bol bol uyutursanız iyileşiyor, bende bilmiyordum yeni öğrendim sizlerle paylaşmak istedim  |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| |KRONDOR| |
İletim - 15/07/2005 : 13:08:39 fyagiz, gereksiz mesajlarından dolayı mesaj sayını sıfırlıyorum. Ayrıca birkaç tane de uyarım var.
1- Konu açarken, başlıkta hangi oyundan bahsettiğini belirt. Açtığın konuyu sildim. 2- Alakasız konularda alakasız mesajlar yazma. 3- Sorunu tek bir konuda sor, on tane konuya mesaj atma. 4- Mesaj attığın konudaki son mesajın ne zaman yazıldığına bak. 2004 yılında açılmış bir konuya, daha sonra kimse bişi yazmadığı halde, alakasız olmasına rağmen mesaj yazmışsın. Onu da sildim.
Aslında tüm bunlar üyelik iptalini gerektiren davranışlar ama bu seferlik mesaj sayını sıfırlamakla yetiniyorum. Uyarılarımdan bir tanesinin bile tekrarlanması durumunda üyeliğin kilitlenecektir. |
| fyagiz |
İletim - 15/07/2005 : 12:46:36 teşekkürler len scooby burası chat odasın değil ancak chat de tşk kullanılır |
| SCOOBY |
İletim - 29/06/2005 : 18:05:30 tşk |
|
|
|