AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims'te Cinayet Keyfi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
yasemin_giz İletim - 02/06/2004 : 21:25:05
ben simsde en çok şunu seviyorum: bisürü insan alıp onlara birer hücre yapıyorum. sonra camları kapıları söküp onları izliyorum:)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kaanoructut İletim - 16/01/2009 : 21:42:44
hep para kazanmakta sıkıyo ama birazda cinayet yapıp eylenmek gerekiyo mesela ben bi odaya kapatıyorum bi kaç mutfak tezgahı alıorum buz dolabı 2 tanede fırın alıorum kızarmış ekmek koyuyorum ekmekler pişince aldırmıyorum yangın çıkıo we yanarak ölüooo..:D
kaanoructut İletim - 16/01/2009 : 21:36:26
roxy45 şifreyi weriyorum tüm herşeyi full oluo uykusu yemeği tuwaleti fln maxmotives yaz herkesinki artıyo ailendeki
-™FURK@N™- İletim - 04/10/2007 : 20:15:42
Valla arkadaşlar simste adam öldürmek yerine misfirleri evde tutsak edi aç bırakın bakın ne oluyo he he he
Artist İletim - 13/09/2007 : 12:20:51
alıntı:
elifim tarafından yazılan:

teleskopla bakıldıında komsunun geldiini pek sanmıorum hiç başıma gelmedi ama uzaylı tarafından kaçırıldıını biliorum uzun süre teleskopla bakıolar ve sonunda teleskopla bakan kisinin etrafında yesil oklar donmee başlıo ve yok oluo 2 gün sonra aynı yerde geri gelio ve bütün düşünceleri kişisel özellikleri değişio ama uzaylılar görünmüo yada uzay gemisi :( zavallıı cocuumun başına gelmişti ama cinayette doruga ulastıımı sanıorum havuzda boğmak yada yakarak öldürmek basit gelio ben bıçağa ve tüfeğe geçiş yaptım üstelik kan bile çıkıo kırmızı kırmızııı daha büyük zevk verio işte fotolarından biri;

http://www.resimload.com/141215/2T5_4.jpg

haa bişi daha simste çok sevdiğim eğittiim bi köpeğim vardı ölünce ona bir mezarlık yaptım ve gece çıkan ruhunu oksayabildiimi sevebildiimi fln farkettim insan ruhlarına bişi yapamıoruz ama kopeklerde ve kedilerde fark etmio :) o yüsden pek sevinmiştim şeffaftı ama eskisi gibiydii...

silah veya tüfek nereden indirilyor?
thelosh İletim - 08/09/2007 : 15:46:37
benim anlamadığım sey ünlüleremi geliyoo pertyee yani ben öldürmek iilde iioynamak stiom gerci cok oynayınca sıkıooo yaneee

0.03 Snitz Forums 2000