AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 The Sims 3 : Çıkış Tarihi : 20 Şubat 2009

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Nomanzi İletim - 29/12/2008 : 21:17:23

Çıkış Tarihi:
2009-02-20
Platform:
PC
Yayımcı:
Electronic Arts
Yapımıcı:
Maxis
Tür:
Simulation
Web Sitesi :
http://thesims3.ea.com
Video : http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=15115

[color=#CC0000]Sistem Gereksinimleri :[/color]

WINDOWS XP KULLANICILARI İÇİN
Windows XP (Service Pack 2)
2.0 GHz P4 işlemci veya eşleniği
1 GB RAM
En azından 6.5 GB depolama alanı ve kişisel dosyalar için 1GB’lık boş alan
Pixel Shader 2.0 desteği için 128 MB belleğe sahip ekran kartı

WINDOWS VISTA KULLANICILARI İÇİN
Windows Vista (Service Pack 1)
2.4 GHz P4 processor or equivalent
1.5 GB RAM
En azından 6.5 GB depolama alanı ve kişisel dosyalar için 1GB’lık boş alan
Pixel Shader 2.0 desteği için 128 MB belleğe sahip ekran kartı

Bellek paylaşımlı video kartı kullanan bilgisayarlar için
Intel Entegre Yonga seti GMA X3000 veya daha üstü model.
2.6 GHz Pentium D İşlemci, veya 1.8 GHz Core 2 Duo, işlemciyle birlikte 0.5 GB ilave RAM

NVIDIA GeForce serisi ekran kartlarından
FX 5900, FX 5950
6200, 6500, 6600, 6800,
7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950
8400, 8500, 8600, 8800
9600, 9800, GTX 260, GTX 280

ATI Radeon serisi ekran kartlarından
9500, 9600, 9800
X300, X600, X700, X800, X850
X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
2400, 2600, 2900
3450, 3650, 3850, 3870,
4850, 4870

Intel® Extreme Graphics ekran kartı
GMA X3×00 serisi

5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
n/a İletim - 14/01/2009 : 18:27:58
The Sims 3'ün Fragmanı Çıktı 2'den 20 Kat Harika Birşey Yapmışlar.Bu Oyun Alınır :)

The Sims 3 Bilgi

Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ üstü (Not: Çift çekirdekli işlemciler, daha düşük GHz gözükse de işlemci gücü olarak P4lerden yüksektir.. Core Duo, Core 2 Duo vs. için 1.6 GHz üstü minimumu sağlar)- 1 GB RAM - Ekran Kartı : ATI veya nVidianın Desteklenen Modelleri - Aşağıda Yazıyor -- 6.5 GB Boş Alan ( Kullanıcı Yapımı eşyalar vs. için ek 1 GB alan daha) Windows Vista (Masaüstü Bilgisayarlar) - Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ (Not: Çift çekirdekli işlemciler, Centrinolar vs. daha düşük GHz gözükse de işlemci gücü olarak P4lerden yüksektir.. Centrino, Core Duo, Core 2 Duo vs. için 1.8 GHz üstü minimumu sağlar) - Ekran Kartı : ATI veya nVidianın Desteklenen Modelleri - Aşağıda Yazıyor -- 6.5 GB Boş Alan ( Kullanıcı Yapımı eşyalar vs. için ek 1 GB alan daha) Eğer Intel On-Board Ekran Kartınız varsa - 2.6 GHz Pentium D yada 1.8 GHz Core 2 Duo - XP için 1,5 GB RAM - Vista için 2 GB RAM - Ekran Kartı GMA X3000 üstü modeller. DESTEKLENEN EKRAN KARTLARI: NVIDIA GeForce series FX 5900, FX 5950 (Vista altında uyumsuz) 6200 ve üstü ATI Radeon™ series 9500 ve üstü]="hiddenStructure

SINIRLAR KALKIYOR!! - MEGA KASABA

The Sims 3'ün ana özelliği hiç kuşkusuz Sim'leri "hamster kafesi etkisi" denen aynı kapalı ortamda aynı şeyleri tekrarlamaktan kurtarıyor olması. Oyunda artık mahallesi ile tamamen bütünleşik Sim'leri yöneteceksiniz. Artık tüm mahallede sokaklardan yürüyerek dolaşabilir, başkalarının evlerine yada dükkanlara gidebilir, kendine özgü mimarisi olan kamu binalarından ve işyerlerinden faydalanabilirsiniz. Üstelik herhangi bir yükleme ekranına maaruz kalmadan. İstediğiniz an sim'inize zoom yaparken, istediğiniz an rahatlıkla tüm mahalleyi gözlemleyebileceksiniz.. Artık mahallenizde siz yaşarken, yaşıyor, gelişiyor, yaşlanıyor. Yani artık yan komşularınız Sims 2'de olduğu gibi sonsuza dek genç kalmayacak.. Oyun sadece 1 adet dev kasaba ile gelecek ve bu kasaba yaklaşık 90 ev alabilecek kapasitede olacak.. Ayrıca oyunun çıkmasından bir kaç hafta sonra, kasaba yaratma aracı yayınlacak. Böylece kendi kasabalarınızı da yaratabileceksiniz.

Kasabada belli özel binalarda bulunacak.. Her binaya girip direkt siminizi yönetebildiğiniz gibi, hastane, laboratuar gibi özel binalara siz giremeyeceksiniz, ancak siminiz bunlardan yararlanabilecek.

Kasabanın farklı bölgesel özellikleri bulunacak. Mesela farklı bölgelerde farklı balık çeşitleri, farklı tohum/meyveler olacak. İşiniz gereği farklı bölgelerde bulunan şeyleri elde etmeye çalıştığınız durumlar olacak (mesela bir aşçı için tarife özel balığı tutmak).

Şu anda hala geliştirilen bir özellik yapay zeka. Sim'lerin kontrol edilmeden de kusursuz olarak bir hayat yaşayabilmeleri, tercihler yapabilmeleri, birinden hoşlanabilmeleri, evlenebilmeleri, işe girebilmeleri, kısaca yaşayabilmeleri için oyundaki sim yapay zekası önceki oyunlardan çok daha yüksek olacak. TEMEL FARKLAR; OYUNU KAYDETME & ZORLUK:

Oynadığınız aileyi farklı alanlara farklı zamanlarda kaydedebiliyorsunuz.. Daha önceden de belirtildiği gibi, biz kendi ailemizi oynarken diğer aileler de yaşamaya devam edecekler. Çocuk sahibi olacak, yaşlanıp ölecekler.. Ancak bunun olmasını istemeyen oyuncular, farklı savegame'lerden ailenin önceki halini tekrar load edip oynayabilecek. Hatta sadece belli simleri bu savegame'lerden alıp, oyuna kaldığı yerden ancak o simler hiç değişmemiş halleri ile koyup oynayabilecek.

Oyuncu oynadığı her aile için 3 farklı zorluk seviyesinden birini seçebilecek. Oyundaki iş kavramı da yenilenmiş, mahalledeki kendine özgü işyeri yapıları içinde çalışacaksınız. Ancak bu binalara girince sim'inizi göremeyeceksiniz. İşe girmek için gazete ilanına ek olarak gidip bu binalara da başvurabiliyorsunuz.. Sim'lerin işlerinde terfi etmesi, yetenek, kişilik, iş arkadaşları ve patron ile ilişkisi, ve bazı görevlerin yerine getirilmesi ile mümkün olacak.. Ayrıca sim'in performansını da belirleyebiliyorsunuz, mesela sıkı çalışmasını yada gevşek davranmasını seçmek mümkün.. Gevşek davranırsa, ihtiyaçları daha az azalıyor, ve nispeten stressiz bir gün geçiriyor ancak yetenek ve performans artışı da az oluyor..

Şu ana kadar kesinleşen kariyerler; Askerlik, Aşçılık, Atletizm, Bilim, Eğitim, Eğlence sektörü, Gazetecilik, İş adamı, Kanun Adamı, Müzik, Politika, Suç, Tıp. (Military, Cooking, Athletic, Science, Entertaintment, Journalism, Business, Law Enforcement, Music, Politics, Criminal, Medical)

Sorellina İletim - 12/01/2009 : 20:12:36
Sims 3'ün en önemli özelliği, birbirinden tamamiyle farklı niteliklere sahip simler oluşturabilmek ve bu simlerin mantıklı hareket etmesi... Umarım bu kadar uğraşlarına değmiştir oyun.. :)
iso_demiro İletim - 04/01/2009 : 14:13:20
Aslında 1 Ay 17 gün sonra :D
Açıkcası Sims'i fazla takip etmiyorum ama çıktıktan 5-10 ay sonra falan alırım.
n/a İletim - 03/01/2009 : 22:44:29
The Sims 3 mü :) Harika The Sims 2 den Sıkılmıştım.Çıkması Harika Olur.Artı Çok Yakında Hatta 20 Şubat Bir Ay Sonra Çıkıcak :) Çok İyi
Oyunbozan İletim - 31/12/2008 : 08:12:59
Abi kesin değer ama hemen alınca çok pahalı oluyor bildiğin gibi.İki üç ay dişimi sıkıp kendimi zorlayıp beklediğimde fiyatında bayağı bir değişiklik oluyor.Oyunu az da olsa ucuza getirmeyi amaçlıyorum.
Tabi arkadaşlarım Sims3 ten bahsedip,tartışırken nasıl dayanıcam onu Allah bilir... :D

0.05 Snitz Forums 2000