AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 sims 2 life stores

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
yiğitcan_96 İletim - 02/01/2008 : 12:45:18
bu oyun hakkında bilgi sahibi olanlar bilgisini bilgisayara döksün(nasıl taşınçaz sims 2 de)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
emin01 İletim - 20/02/2008 : 14:15:03
arkadaşlar taşınma için aileden çıkın orda aile yeri varya ordan aile resmi varya aşşagı ok var onu tıklayın mousla seçin nereyi taşıncanızı sonra o aileyi seçin kendinize ev buulun
Sorellina İletim - 06/02/2008 : 21:47:04
Sitenin ismi "Oyunsitesi" olduğundan "Aptal bu bir oyun sitesi değil, bu bir oyun forumu" olarak yaklaşmamalısın bence,demek istediğini çelişkili kelimeler kullanmadan anlat, ayrıca "aptal, salak" gibi de olsa böyle laflar kullanmadan yorumunu yapman daha iyi olur...
yiğitcan_96 İletim - 31/01/2008 : 07:56:13
aptal bu oyun sitesi deil bu bi oyun forumu
Dodo İletim - 27/01/2008 : 11:21:45
Siteye üye olur olmaz çakkadak oyun filan oynayacağını düşündüysen yanılmışsın. Belki site adı dolayısıyla sana böyle bir çağrışım yaptırmış olabilir ama burası bir "oyun oynama" sitesi değil, "oyunlarla ilgili her konuda yardım" sitesidir. Sims oynayabilmekle foruma üye olmak arasında bildiğim kadarıyla bir bağlantı yok..
efecan_x İletim - 27/01/2008 : 10:46:02
arkadaşlar uye oldu7m henuz oynıyamıyorum bu nasıl bır ıstır bılgısı olan arkadasların dıkkatıne lutfen yardımcı olurmusunuz ben yenı katılımcıyım ::(

0.01 Snitz Forums 2000