|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Berk1905 |
İletim - 30/11/2007 : 16:59:05 Sims2 tutkunuyum.Pazar günü arkadaşlarla sinemaya gideceğim.Tabi oyun almayada uğramak lazım.Tüm eklentiler dükkanda mevcut.Sizce hangisini alayım?Neden?Tavsiylerinizi acilen bekliyorum.  |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Berk1905 |
İletim - 18/01/2008 : 19:29:58 Gerçekten işime yaradı:Bon Voyage ile Seasonu aldım.Herkese teşekkür ederim:D |
Sorellina |
İletim - 17/01/2008 : 17:42:35 Bence senin ilgi alanına göre değişir. Eğer hayvanları çok seviyorsan ve oyunda olmalarını istiyorsan Pets alabilirsin; ama bu pakette fazla yenilik yok, sadece hayvanlar... Seasons iyi ektir, mevsimlerle oyuna renk geliyor, tavsiye ederim, birçok alanda mevsimler ile ilgili şeyler değişiyor. Bon Voyage de güzel, o da hoşuma gitti, ama diğer eklenti paketleriyle beraber çok yavaş çalışıyor. University'yi çok beğenmiştim, yeni eşyalar çok; ama insan bir süre sonra gençleri universiteye göndermek istemiyor. Nightlife da iyidir bence, gece hayatından hoşlanıyorsan, iyi bir alternatif... Benden bu kadar umarım fikir sahibi olmana yardımcı olmuşumdur.  |
sims_crazy |
İletim - 08/01/2008 : 08:27:01 ben open for bunisses nightlife ve university öneririm bende 3 üde var:) |
Berk1905 |
İletim - 03/01/2008 : 16:56:41 bunlar sims 2 de aynen var...Eklenti olarak sadece bazı eşyalar giysiler ve oynanıcak hikayeler var(görevli gibi) |
yiğitcan_96 |
İletim - 02/01/2008 : 14:37:40 berk koçum bak sims life stores al onda insan ölünce filanazrail gelio yatakta adamla kadın çocuk yapıo komi ve güzel ama alıp almıcağın sana bağlı |
|
|
|