|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
melissa_7 |
İletim - 08/11/2007 : 15:57:16 Merhabalar sims 1 de kişilerin karakter özellikleri nerden oluyor Bide kişiler çok kavga ediyor evden gitmek istiyorlar ne yapmam gerekiyor
bide kişi yaparken yan tarafta neat nice felan bişey yazıyor orayıda yapıyorum ama yinede evden gitmek istiyorlar
Eve ayrıca kişi sonradan eve ekleniyor mu
Sims 1 Hakkında Yardım Eder misiniz? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
edebikelam |
İletim - 19/09/2010 : 17:33:20 simste sizde oluyormu bilmiyorum ama bende sık sık olan bi durumdan bahsetmekisityorum.simste mesela biri sizin eve ziyarete gelio ve diyelim sizde kapıyı açmıyorsuuz bir süre sonra gidiyor ya bende youn kıyısında köşesinde düşüp uyuyakalıyor ve sonra uyanıncada kaybolmuş oluyor evini bulamıyor evine de davet edemiyorsun.sonra onun çaresi de geldiğini kabul etmek ve sonra ASK TO LEAVE deyip evden göndermektir. sims 1 de nasıl parti verilir ilk baş benim bildiğim bütün arsaların dolu olması lazım sonra bissürü yeemek yapıp jakuziler koyup herkezi eve davet etmeniz lazım sonra da müik felan açınca parti eğer geç saatlere kadar kalırlarsa polis şikayete geliyor bazen para cezası bile alabiliyor haberiniz olsun sims 1 de uzaylı gelirmi demeyin.sims 1 de de uzaylı geliyor.ama bunun için özel bişey yapılmıyor o kendiliğinden geliyor. sismte ruh nasıl çıkarılır? önce birini öldürmeniz lazım sonra onu rahatsız etmeniz lazım ne bileyim müzik çalmak yada onu gelip ziyaret etmemek olabilir.eğer yeteri kadar kızarsa zaten o çıkıp herkezi korkutmaya başlıyor.benim bi zamanlar ölüler evim bile vardı o kadar yani hatta bir keresinde eve gelen tamirciyi elektrik çarpmıştı bende ampulu tamir ederken.adam öldü.sonra başka bi evde çağırdım ruh gelip tamir etti. sonra meslekler akkında şöyle bişi var eğer adamınız mevkii atlamasını istiyorsanız eğer önce işten istediklerini yapın sonra da adamı mutlu yapın eğer mutlu değilse mevki atlayamıyor eğer çocuk mutsuzsa dersleri artımıyor her şey mutluluğa bağlı. (not:eğer hani bi meslek varya işte labratuarda çalıştırırsanız ve iyice yükseltirseniz kendisini meslekte ferrari onu evden almaya geliyor benden söylemesi...) |
edebikelam |
İletim - 19/09/2010 : 15:25:58 ya eğer ailenin mutlu olmasını istiyorsanız önce aile içi ilişkileri geliştirin.sonra komşuluk ilişkileri.ben daha 2 gün önce farkettim eğer komşuluk ilişkileri gelişirse birbirlerine hediye getirip getirmeye başlıyorlar.ama eğer sadece bir kişiyle çok iyi anlaşırsa aile bireyleri arasında anlaşmazlık çıkabiliyor mesela eşiyle çok iyi anlaşınca komşusu eşi ona tokat atmak istiyor.ama komşular gidince herşey düzeliyor.
aklıma geldkçe yazarım...uzun deneyimlerim var:DDD |
CrAzY_IVAN |
İletim - 17/09/2010 : 13:42:31 İyiymiş gerçekten, başka bilgiler de bekleriz. :) |
bkkazaz |
İletim - 17/09/2010 : 11:56:30 Harika parlaşım, teşekkürler. :) |
edebikelam |
İletim - 16/09/2010 : 17:07:31
ben daha yeni üye oldum o yüzden bu iletilere geç yanıt vermek durumundayım.çok uzun süredir sims 1 oynuyorum o yüzden bayağı bi ustalaştım.eğer simler kavga eder ve evden ayrılmak isterlerse,benim bidiğim kadarıyla yapılabilecek çok bir şe yok.ama jakuzi alıp kavga eden simleri orda kaynaştırabilirsiniz.orda birbirlerine alışırlar ve vazgeçebilirler gitmekten.ama bu duruma düşmemek için ailenin ilk zamanlarında birbirlerine kaynaştırmalısınız.mesela karşılıklı santranç oynakmak birlikte tv izlemek,jakuzi dans etmek çok işe yarar.bide bebek eselesi var birbilerine sevgi seviyeli yükseldikçe kalp felan çıkyor.sonra kiss yaptıkça çocuğunuz olabiliyor.küçük bi pencere geliyor ve içinde (İngilizce olarak)çocuğumuz olmalımı yazıyor evet dediğiniz anda papatyalar yağmaya başlıyor ve beşiğin içinde bir bebek geliyor.peki bebeğin kız yada erkek olduğu nasıl anlaşıyor ve isim meselesi asıl oluyor derseniz,bebeğiniz geldikte sonra bir pencere daha geliyor 2 cümle yazıyoraltında da bi boşluk oluyor bebeğin adını yazmanız için.o cümleler arasında BOY yada GİRL kelimesini bulmalısınız.boy erkek bebek girl kız bebek oluyor.beşiğe tıkladığınızda 3 seçenek var FEED,SİNG VE PLAY bebek ilk geldiği zaman play demek yararlı oluyor çünkü sonra bebek sürekli ağlayıp derduğu için başka zaman oyun oynatamıyorsunuz.bebek ağladıkça sadece 1 kez feed ve 1 kez sing demeniz yeter çünkü ne kadar çok feed sing derseniz bebek o kadar çok ağlıyor.eğer feed derken bebk ağlamaya devam ederse feed i hemen kapatın ve sing le edvam edin çünkü bebeğiniz aç değil demektir.bebeğin büyümesini beklemek bazen aile bireylerini depresyona sokabilir.o yüzden her zaman ailenin en mutlu işisine bebeği baktırın.bebeğin büyümesi de çok güzel! renkli renkli toplar yağmaya başlıyor ve arasında çocuk çıkıyor.bebeklikten çoukluğu geçtiğinde dersleri B ve mutluluğu da 2 olduğu için hemen kitaplıktan STUDY FOR SCHOOL demeniz gerek.yoksa çocuk hem mutsuz bir şekilde okula gider ve hem de dersleri kötüleşirse,ya da servis kaçırıp okula gidemezse notları 2 kademe düşüyor ve dersleri F olduğu zaman bi üniforma giyiyor ve vden ayrılıyor o yüzde derslerini A artı tutmakta fayda var.peki dersler F ve çocuk giderse ne olur?çocuk bi daha geri gelmiyor boşuna beklemeyin odasnı bozabilirsiniz daha siteye yeni üyeyim.aklıma geldikçe sims le ilgili yazarım... |
|
|
|