AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Bella Goth Son Araştırma

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ilithecat İletim - 06/04/2007 : 22:03:12
evet arkadaş bella goth ile araştırmamı bitirdim evet motimor ile bella bir gün teleskoptan bakarken kaçırıldı ve o anda sims2 yi yapan kişiler oyunu kestiler.uzaydan o yüzden gelmiyor sonra yine oyuna girip oyunu kaydettiler.bu sayede geri dönmedi.mordimor teleskoptan bakıp onu hatırlamaya çalışıyor.şuanlık herkes onu öldü biliyor ama ölmedi kadın genç yaşta mırtimor ise ömrünü tamamlamak üzere.size resimler için C:\Documents and Settings\ilithecat\Belgelerim\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N001\Storytelling buraya girin ve resimlere bakın orda bella goth u görürsünüz benden bu kadar.

Bella Goth Son Araştırma
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sall İletim - 28/10/2007 : 09:40:21
bunun sadece tek yolu var.Yani asıl bellayı bulmak.İki tane bella var bir uzaylıların kaçırdığı söylenen ve strangetown'da ortaya çıkan bella,bir de Plesantwiev'deki bella.strangetown'daki bella'nın hafızası tamamen silinmiş durumda.Hafızalı bellayı geri getirmenin tek yolu vaaaaar!!!! oda SİMPE adlı program eminim herhes duymuştur bu programı :)
sadece bellayı değil bob, betty veya caliante ailesini tekrardan oluşturabilirsiniz ama uzun süreli bir iş.bu programı kullanım ile ilgili bilgileri daha sonra vericem çünkü kullanımını anlatan site herhalde yani kanım ca :P bi süreliğine kapalı

bununla hafızasınıda siz ayarlıyorsunuz :)
Palad1n İletim - 28/04/2007 : 21:55:45
oyun yüklü olduğu için gelmiyor :) resimler sayıca fazlaysa toptan rapidshare.com a koyun, resim ise imageshack.us a koyun
Ozan_kya İletim - 24/04/2007 : 10:15:04
Biz göremiyoruz ki siz görüyosunuz iyi ben yardım etmek istedim sadece.
ilithecat İletim - 24/04/2007 : 07:56:38
işte zaten verimiş ama gelmeme sebebi daha bir sürü vardır.
asphalt2 İletim - 24/04/2007 : 07:23:20
bnce gorebiliriz cok basit belgelerim/eagames/thesims2/neighborhoods/n001/storytelling

0.02 Snitz Forums 2000