AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 arkdaşlar yeni yüzler vs. şeyler bakın isterseniz

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ednah reney İletim - 24/02/2007 : 22:33:56
arkadaşlar ben bunun yasak olup olmadığını bilmiyorum ama bu da bir hile hileler yasak değildi bu hileyi göstericem bu hile çok tehlikeli ister yaparsınız ister yapmazsınız veriyorum bu hile de de giysi yeni yüzler ten renkleriaklınız gelebilecek vs. şeyleri yükleyebiliyosunuz veriyorum''boolProp testingCheatsEnabled true (Dikatli kullanılmadığı taktirde oyunda hatalar oluşabilir!!)

* Create-a-sim kısmında Shift+N tuşuna basarak Debug Modu açın.Bu sayede oyuna yeni kostüm ve ten rengi seçenekleri eklenir.

* Oyunun içinde iken eşyalara Shift+Mouse SolTuş ile tıkladığınızda o eşya ile yapabilecekleriniz ve bazı seçenekler gelir

* Bir Sim'e Shift+MouseSolTuş ile bastığınızda Tombstone L (Hayat) ve Tombstone D (ölüm) eşyaları ile yeni Sim yapıp Simleri öldürebilir, şişmanlatıp zayıflatabilir ve daha birçok şey yapabilirsiniz..

* Simin istek ve korku resimlerine Sağ Tuş ile basarak puan kazanabilirsiniz.

* Bu modda iken oluşan hatalar oyuncuya gösterilir, rahat bir oyun için bu hileyi kullandıktan hemen sonra kapatmanız önerilir. (Kapatmak için: boolProp testingCheatsEnabled false)''(inşallah yasak değildir
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ednah reney İletim - 10/03/2007 : 12:45:07
olabilir (valla zayıf yerden yakaladın o ceza yerli plaka benim kuzenim olur kendileri de)
|KRONDOR| İletim - 10/03/2007 : 00:48:13
Adını kullanma diyorsun; ama imzanda zaten Hande yazıyor ;) Nickinden de ismin belli oluyor :)
ednah reney İletim - 09/03/2007 : 20:20:06
eeee az önce bi konuya girdim donatello orda dedin senin konuna bişey yazdım dedn bu muydu yani bende kötü bişey zannettim ayrıca çağkan forum da adımı kullnma hem ben onu buldum ve okudum forum arkadaşlarımla paylaşmak istedim ve sen ne yapıyosun çok kötümsersin
donatello İletim - 06/03/2007 : 14:11:14
arkadaslar polemık yapmayalım arkadas ıyıkı bır hıle koymus ha ıster yapın ıster yapmayın zaten kendısı de demıs.
spıder_ozii İletim - 05/03/2007 : 17:42:16
Arkadaşımız bulmuş ve koymuş sitemize, belki bizim işimize yarar diye... çok kötümser olmayalım.

0.03 Snitz Forums 2000