|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
arda_blue |
İletim - 23/01/2007 : 19:29:51 yaa arkadaşlar the sims te hayvan ve meslekler ek paketler almadan nasıl oyunda olabilir yani nasıl oyuna dahil olabilir eşyalar alıorum ama hayvan fln alamıorum |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
aybüke |
İletim - 28/03/2007 : 01:26:32 Koçum benim, ne güzel anlattın.. O zaman ben de expantion packlerden bahsedeyim. Genelde tek cd olup oyuna yeni eşya kazandırmak amaçlı üretilirler. Versiyonlarla bir alakaları olmadığı gibi, The Sims 2'de pek bi işe yaramazlar. Büyük umutlarla alanların çok büyük hayal kırıklığı yaşadığı Family Fun Stuff'ta 2 farklı çocuk odası takımı bulunur.(Allah'tan bir sürü renk seçeneği war) Bunun yanında Glamour Stuff, isminden de anlayacağınınz gibi lüx hayat için yapılmış. Yemek, yatak odası takımı ve oturma gruplarının yanısıra dekoratif objeler de göze çarpanlardan. Kıyafetler de cabası... Bir de Celebration Stuff var ki o da 3 Nisan gibi çıkacak. bunu da arka bahçede barbekü sevenlere yapmışlar, doğum günü partileri, evlilik kutlamaları için bire bir... |
Artist |
İletim - 27/03/2007 : 22:08:28 Ek paketleri sırasıyla yazıyorum  - Univercity: Gençler evden ayrılıp yurt ya da kendilerine tuttukları evde yaşayıp üniversiteye gidiyorlar, ara sınavlarla sınıf atlıyorlar. -Nightlife: Simler ister araba satın alıp, ister taksi çağırarak gece hayatına başlıyorlar. -Open For Buisness: Simler community arsa satın alıp iş kuruyorlar. -Pets: Simlerimiz köpek, kedi, papağan vb. besleyebiliyorlar. -Seasons(yeni çıktı daha bende oynamadım): Simler 4 Mevsimi yaşıyorlar. Yazın güneş yanıkları gibi özellikleride oyunu daha gerçekçi yapıyor. (Daha ne kadar gerçekci olucaksa ) |
Sorellina |
İletim - 27/03/2007 : 21:18:17 Yeni meslekler de ek paketlerle geliyor.
|
ceza yerli plaka53 |
İletim - 07/02/2007 : 19:32:32 ek paket ek paket ek paket tamam |
skyne311 |
İletim - 07/02/2007 : 14:36:39 hayvanlar için the sims 2 Pets gerek |
|
|
|