|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
wise_girl |
İletim - 30/11/2006 : 19:16:39 Arkadaşlar ben sims1 dekileri kaynaştırmadan yanii kiss miss ysptırmadan bebek yaptırabiliyorum bi site saolsun ama siteyii unuttum o yüzden kusura bakmayın siteyii bulursamm sölerimm...Ayrıca istediğim kadar yaptırabiliyorum...1000000000 tane bilee...:) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
wise_girl |
İletim - 06/12/2006 : 17:26:59 alıntı: golden girl tarafından yazılan:
alıntı: ednah_reney tarafından yazılan:
bişey sorcam 2 alıkta yani iki sim de birden fazla bebek aptırılıyo mu yani bir evde iki sim de bir den fazla bebek yaptırılabiliyo mu??????
ewet. İsterse ewde 10 tane çift olsun çocuk yaptırabilirsin ama adultsalar yoksa olmaz
Golden_girl:sims 1 de 1 çiftte ilk önce doğan çocuk büyümeden ikinci çocuğu yaptımıolar...sims2 dede 1 evde 8 simden fazla sim oolamıo...Ama ben bi site sayesinde çok bebek yaptırabiliyorum...Ama sims1 de tabii hatta 8 kişi sınırını bile geçiorum:))) |
ednah_reney |
İletim - 01/12/2006 : 15:23:18 TEŞŞEKKÜRLER |
golden girl |
İletim - 01/12/2006 : 10:39:05 alıntı: ednah_reney tarafından yazılan:
bişey sorcam 2 alıkta yani iki sim de birden fazla bebek aptırılıyo mu yani bir evde iki sim de bir den fazla bebek yaptırılabiliyo mu??????
ewet. İsterse ewde 10 tane çift olsun çocuk yaptırabilirsin ama adultsalar yoksa olmaz |
ednah_reney |
İletim - 30/11/2006 : 21:12:11 bişey sorcam 2 alıkta yani iki sim de birden fazla bebek aptırılıyo mu yani bir evde iki sim de bir den fazla bebek yaptırılabiliyo mu?????? |
wise_girl |
İletim - 30/11/2006 : 21:06:56 Üçten sonrası akla zarar ewt çünkü bir keresinde 6-7 tane bebek koydum eve ayy ölüoduum askalsınn...Siz siz olun aslaa 3 ten fazla çocuk denemeyinn...Ayrıca başlığı açma amacımda benim gibi sims1 de bişileer bulduklarında onlarında bizlerle paylaşmasıdır...Crazy_İvan senin dediğin gibi "çocukta yaparım kariyerde"  |
|
|
|