|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sertabhayranı |
İletim - 19/08/2006 : 14:28:33 Sims 1 bütün şifreleri nereden bulabiliriz
Sims 1 Bütün Şifreleri Hileleri Hilesi |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Jonquil1 |
İletim - 19/08/2006 : 16:45:13 bşi deill |
sertabhayranı |
İletim - 19/08/2006 : 15:59:43 tesekkürler |
Jonquil1 |
İletim - 19/08/2006 : 15:56:07 Oyun sırasında [CTRL]+[SHIFT]+C tuşlarına birlikte bastıktan sonra çıkan hile ekranında aşağıdaki kodları girin:
klapaucius: $1000 Simoleon rosebud: $1000 Simoleon (1.1 sürümü için) water_tool: Evinizi suyla çevrili bir ada yapar set_hour #: Saati # (1-24) olarak değiştirin set_speed #: Oyun hızını # (-1000 +1000 arası) olarak ayarlayın interests: Sim'lerinizin kişilik ve ilgi alanlarını gösterir autonomy #: Sim'lerin kendi kendilerine nasıl düşüneceklerini # (1-100) ile ayarlayın grow_grass #: # (1-150) numaralı çimi yetiştirin map_edit on/off: Haritayı kendiniz yapın (on veya off seçerek) route_balloons on/off: Temel eğitim açık/kapalı (on veya off) sweep on/off: Saniyeleri gösterir tile_info on/off: Karenin bilgisi açık/kapalı log_mask: Olayları kaydetme history: Ailenin tarihini basar edit_char: Karakter yaratma ekranı açar lot_size #: Arazi büyüklüğünü # yapar ! : En son girilen hileyi tekrarlar ; : Birden fazla hileyi yazarken araya koyun
Çok hızlı şekilde para sahibi olmak için önce hile ekranını açın ve "klapaucius" kodunu kullanın. Daha sonra hile ekranını tekrar açın ve !;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!:!; yazın (istediğiniz kadar ekleyin - maksimum 60 adet olabilir).
|
|
|
|