|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
squnet |
İletim - 02/08/2006 : 10:50:52 çok güzel oyun oynayan var mı?? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sims ustası |
İletim - 29/08/2006 : 09:45:48 Kaching --- $1000 Simoleons Motherlode --- $50000 Simoleons slowMotion # --- Oyun hızını ayarlar (0-8 ar4ası bir hız seçilebilir) aging -on --- Yaşlanmayı açar aging -off --- Yaşlanmayı kapatır moveObjects on --- Objeleri hareket ettirmeyi açar moveObjects off --- Objeleri hareket ettirmeyi kapar autoPatch -on --- otomatik update i açar autoPatch -off --- otomatik update i kapar deleteAllCharacters --- Tüm simleri yokeder twinsr2cute --- İkiz çocugunuz olur stretchskeleton # --- simler küçültülüp büyültülür (# yerine yazacagınız numara ile) help --- Bazı hileleri gösterir exit --- Çıkış
triner yüklemek istersen: http://www.oyunhileleri.com/oyunhileleri/zip/sims2universityplus10.zip |
seren |
İletim - 28/08/2006 : 20:22:58 ya para şifresini biliomusunuz The Sims universty nin??biliosanız söylermisiniz?şimdiden tşkür ederim..=) |
|KRONDOR| |
İletim - 28/08/2006 : 16:48:24 Kopya kullanmayın demiyorum ki ben. Sadece orijinal alırsanız, böyle sorunlar yaşamazsınız dedim. İsterseniz kopya alabilirsiniz; ama sorun yaşarsanız burada yazmayın, yazanlara da yardım etmeyin. |
ednah_reney |
İletim - 28/08/2006 : 13:49:38 ama krondor orjinal oyunları ucuza alamıyosun ki en azı 59 lira en fazla ise 69 lira nasıl orjinal almamızı bekliyosunbildiğin bi şey var sa orjinal alma konusunda bize de yardım et |
|KRONDOR| |
İletim - 27/08/2006 : 23:19:31 spıder_ozii, kör müsün yoksa cinsliğine mi yapıyorsun? Bu konularda bir daha yardım edersen üyeliğin gider. |
|
|
|