AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 sims 1 ile ilgili minicik ama güzel bir hile

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
elifim İletim - 23/06/2006 : 23:31:55
sim yaratma ekranına gelin soyadınızı yazdıkdan sonraa +sime basın önce kendinizi çocuk reyonundan seçin adınızı yazın burcunuzu seçin we done deyin sonra eklemek istediiniz baska kişilerde warsa onlara da bunu yapın sonra gene kendinize gelin we iki kere tıklayın resminize sonra kendinizi büyütün istediiniz gibi yapın dierlerini de büyütün yani demek istediim önce kendinizi çocuk olarak seçiceksiniz done diceksiniz sonra onu iki kere tıklayıp kendinizi büyük olarak deiştiriceksiniz umarım buraya kadar en ii biçimde anlatmışımdır herneyse eğer artık her şey tamamsaewinize yerleşin sonra job kısmına girip oradaki skillerinizi bi kontrol edin yarısı dolmuş mu dolmuşşşş e işte bu sayede fazla çalışmadan skillerinizin bir bölümünü doldurmuş oldunuz
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
wise_girl İletim - 07/10/2006 : 13:47:28
Ewt obnu bende yapuıyorum bir sürü param oluo walla çok iyi bi şifre
elifim İletim - 07/10/2006 : 13:22:00
Para şifresi olarak "klapaucius" yada "rosebud" girin.Enter layın.sonra minik kutucuğu yeniden açın ve !;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;(ünlem-noktalı virgül)koyun sonunu ise !;!;; iki tane noktalı virgül ile bitirin enter'e basılı tutun hiç bırakmayın taa ki paranız 9.999.999 olana kadar. 9.999.999 olunca para durumu kilitlenmiş olacaktır ve paranız hiç eksilmeyecektir hep o şekilde kalacaktır. İyi harcamalar.
oyun2006 İletim - 21/07/2006 : 21:01:52
tşk ederim güzel bi hile
|KRONDOR| İletim - 24/06/2006 : 23:21:11
1ednah1, daha önce uyardığımız halde halen art arda mesaj yazmaya devam ediyorusun. Üyeliğin kilitlenmiştir.
elifim İletim - 24/06/2006 : 18:09:52
alıntı:
1ednah1 tarafından yazılan:

oooooooofffffffff

bu hareketi sana yakıştıramadım bu konudan sıkılmış olman ve artık bitirmek istemiş olman bile böle bi dawranışda bulunmaman gerekirdi
karsındaki insana helede hiç tanımadıın bi insana 'offffffff' demen kabalıktır ii günler

0.03 Snitz Forums 2000