AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 sims süperstar da yıldız yükseltme??

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
wonderful İletim - 17/02/2006 : 21:01:18
sims süperstarda 2 yıldıza kadar yükseldim fakat artık ilerleyemiorum.altta starpower ın yanında need 2 yazıyo.onu nasıl yükseltilceni bilen var mı ?
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
elifim İletim - 23/06/2006 : 22:07:43
alıntı:
iremveidil tarafından yazılan:

bende olmuyor nedense iki tane soyadı somebody olan insanlarla arkdaş oldum ama birşey değişmedi buarada bende makin magic yok ne yapabilirim???
yardımcı olursanız sevinirim...

neden olmadıını anlamadım öyle ise şu ewine gelen star derginini al we what's hot de böylece karsına 10 tane star olan insan çıkacaktır o insanlardan yani ünlülerden birinin adını aklında tut we super star bölümüne gittiinde orada o kişi ile karsılastıında dialogunu arttır yani nasıl olmadı anlamadım o zmn daha da star ark edin taaaki need 2 weya her ne ise o yok olana kadar sonrada her yıldızın arttında sana izin verilan yerlere git we bol bol para kazan olmaması imkansız artık ama yine de beceremediysen int den sihirli esya fln indir bunun için en kolay yol simstr ye girebilirsin
iremveidil İletim - 15/06/2006 : 23:14:05
bende olmuyor nedense iki tane soyadı somebody olan insanlarla arkdaş oldum ama birşey değişmedi buarada bende makin magic yok ne yapabilirim???
yardımcı olursanız sevinirim...
elifim İletim - 18/02/2006 : 13:43:08
alıntı:
wonderful tarafından yazılan:

sims süperstarda 2 yıldıza kadar yükseldim fakat artık ilerleyemiorum.altta starpower ın yanında need 2 yazıyo.onu nasıl yükseltilceni bilen var mı ?

need 2 diyorsa iki soyadı somebody olan arkadaş edin yani edindiğin arkadaş da star olmalı onu kendine arkadaş etmek için eğr makin magic varsa aşk büyüsü yapabilirsin yoksaonunla tanıştıktan sonra alışverişe davet edip ona yüzük felan alabilirsin çiçek alabilirsin böylece senden hoşlanmaya balar arkadaşın olunca altında güler yüz işareti çıkacaktır ha bu arada eğer makin magıc de yüklü ise en az 2,5 yıldızı olan biri ile evlen benim deli diye adlandırdığım fanatik sim her gece gelip o evlendiğin sim için arsana her gece siyah gül bırakacaktır ona gelen siyah gülü sen al ve star olma büyüsünü yap böylece 4,5 yıldıza yükseleceksin 5 yıldıza da kendi çabanla geleceksin 5 yıldızlı olabilmek için en az 10 soyadı somebody olan insanla arkadaş olman lazım bu arada merak ettiğin herşeyi sorabilirsin ben herşeyi hemen hemen çözdüm

0.03 Snitz Forums 2000