|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ozgur_gs_ |
İletim - 03/02/2006 : 20:49:08 THE SİMS 2 MÜTHİŞ BİRŞEY OYUNU ALANI 1 HAFTA OLDU BAŞINDAN KALKAMIYORUM ÇOOOOOOOOOK GERÇEKÇİ YANİ KENDİ DÜKKANIM BİLE VAR VE KOLTUK TAKIMI SATIYORUM KOLTUK TAKIMINI 1.210 ALIYORUM 1.500 SATIYORUM İSTEDİĞİN PARAYA AYARLIYA BİLİYORSUN YANIMA İŞÇİDE ALDIM MAŞINA KENDİN BELİRLİYORSUN 3 GÜNDE BİR MAĞIŞ VERİYORUM HEMEN HEMEN HER ŞEY DÜŞÜNMÜŞLER THE SİMS 2 SEVENLER BURDA NELER YAPTIKLARINI YAZSINLAR |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sati_edna |
İletim - 21/06/2008 : 17:18:51 hemen soruna cevap werelim arkadaşım eger oyunun korsansa ew kurma modunu calıştıramamışsındır (bu her korsanda olmuyo bazen cıkabilir) o olmazsa duwar vs. öremez hiçbir şey inşa edemezsin önce onu bi kontrol et (sims2nin cd sinin içinde olur genelde) hala olmuyorsa başka bi siteden yardım almayı dene |
emin01 |
İletim - 20/02/2008 : 15:41:17 alıntı: mzfr tarafından yazılan:
he bide duvar öremiyorum nasıl oluyor acaba biri bana açıklayabilirmi. bilen yok galiba bu zamana kadar hiç açıklanmamış pls lütfen açıklayın
arkadaşım şimdi orda bi dirtdörken gibi bişey var ondan tıklıyosun çok kalın lar felan var bulabilirsen |
emin01 |
İletim - 20/02/2008 : 15:33:35 alıntı: King_1984 tarafından yazılan:
ben sims 2'de alışveriş merkezi falan inşaa ediyorum.ama hiç bişey satamıyorum.hiç bir şeyin fiyatını belirleyemiyorum.bende body shopda var ama olmuyo olmuyo olmuyo nasıl yapıcam?:(
nasıl iş yapıyorsun |
emin01 |
İletim - 20/02/2008 : 15:09:08 arkadalşlar gemiye iniliyomu
|
emin01 |
İletim - 20/02/2008 : 15:08:07 alıntı: EmrE04 tarafından yazılan:
arkadaşlar ben yüklemeye geçiyorum dili şecdikden sonra şifre isdiyor onu nereden bulabiliriz yardım pls lütfen bir yardım edin
emre şimdi gogleden sims2 csk yaz sonra ordan 1 yada 2 . sitenden bul yardımım dokunduysa ne mutlu bana |
|
|
|