AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims'te Evlendirme Partisi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
wendy İletim - 27/01/2006 : 01:35:55
arkadaşlar simste simler acayip aşk yaşadılar bende sonra bende evlendirdim kız gelinlik erkek damatlık giydi parti oldugunu telefondan haber verdim diger simler geldi perti bitince siyah bir limuzin geldi simleri aldı baloyuna götürdü orda simlerin ihtiyaçları hep tam kaldı sonra bir süre sonra geldiler ama en güzeli o çiöekli kapının altında ayrılmayacaklarına söz verişleriydi el ele tutuşuyolardı kızla erkek sonra erkk kızı kollarında asagıya sarkıtıyordu yani muhteşemdi
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sheriat İletim - 05/02/2011 : 20:01:51
uzun yıllardır sims oynamıyorum. ilk simsden beri. oynadığım zamanlarda ramazan ayında simlerime oruç tuttururdum, gece kaldırır yemek yedirir, sahuru yaptırırdım, ertesi günde akşama kadar bişe yedirmezdim :) iftardan sonra da evin oğluyla birlikte babayı, teravih için evin yanına inşa ettiğim mescide götürür orada dans ettirirdim, namaz kıldıramadığım için dans etiriyordum, inşallah kabul oolmuştur.:)
Ayrıca evli birine göz koymuşsam kadının kocasını evin bahçesine çağırır, etrafına duvar örerdim, orada günlerce aç susuz kalan adam mefta olurdu. Ben de tüm çakallığımla dul kalmış eşini ayartır, hatta evlenirdim. :)
CrAzY_IVAN İletim - 05/02/2011 : 00:39:36
Hangi versiyonu bu? :)
inter_23 İletim - 05/02/2011 : 00:03:51
Çok iyi oyun ya. Evlilik, çocuk, boşanma, yasak aşk falan hepsi var ve çok güzel yansıtılmış, ne yalan söyliyim hâlâ oynuyorum :)
CrAzY_IVAN İletim - 04/02/2011 : 22:28:28
Vay canına. :)
inter_23 İletim - 04/02/2011 : 19:24:26
Sims oyunları gerçeklerle olabildiğince bağlantılı. Kıskanma olayları sıklıkla yaşandığı için günümüzde oyunada çok iyi yansıtılmış. Komik ama gerçek oluyor :)

0.03 Snitz Forums 2000