AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 cinayet sebebi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cecilya İletim - 16/01/2006 : 16:01:13
valla benimde çok leşim var ama ben daha çok oyunun ilerleyip yeni şeylerin olmasından yanayım benim denemediğim cinayet şekli kalmadı sims te the sims te kolaydı ama sims 2 paketinde para kolay kazanılmıyor yani daha zorlaşmış o yüzden çok zevkli o oyun için neler çektim ben abimle az kavga etmedim the sims için ama brovo tebrik ederim sims in eğlence oyunu olduğun u düşünürdüm demekki bir cinayet konulu bir oyunmuş yani artık hapis yatmaya son burda gerçekleştir istediğin cinayeti pişmanmı oldun kaydetme yeniden oyna kafan atarsa yine öldürürsün ama gerçek hayatta bu mevcut değil tüm faili meçul cinayet işleyenlere söylüyorum hata yapmışssınız aslında sizin dünyanız sims 2 [:I
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
wise_girl İletim - 06/10/2006 : 09:27:55
cecilya haklı
cecilya İletim - 25/02/2006 : 10:26:04
ya arkadaşım neden öldürüyorsun elin günahsız simlerini yazık değilmi günahları ne suçları ne hem senin oyuncağın oluyor istediğin gibi oynuyorsun ne güzel işte yazık çldürme oyunun tadını çıkart hem sims 2 çok eğlenceli kendi ailene benzeyen simleri oluştur ve nesilden nesile torun torba sahibi ol ne güzel ayzıktır adamları çocuklarının mürvetlerini görsün satanistlik yapmayalım :) yau.hem oyun ilerledikçe çok güzel yeni olaylar gelişiyorsende onu yap hoşçakal.....
The_Punısher İletim - 20/02/2006 : 22:21:51
ya arkadaşlar konuya dönelim
adamları ben yönlendirdiğimde kabul etmeseler benden korksunlar
hemen adamın çevresine çit döşerim ölene kadar bırakırım öldükten sonra mezarı delete ile silerim gıcık simler işte ne olacak
cecilya İletim - 18/01/2006 : 14:30:39
KRONDOR TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE KENDİNİ BİLMEZ İNSANLARA AZ BİLE ASLINDA ÇOLUK ÇOCUK İŞTE NE OLUCAK.
|KRONDOR| İletim - 18/01/2006 : 01:07:43
Üyeliği kilitli olanlar mesaj atıyor? Öyle bir şey yok ki. En fazla biz üyeliğini kilitleyemeden mesaj yazabilirler, o kadar. Kilitledikten sonra mesaj atamazlar.

0.02 Snitz Forums 2000