|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Mezarci |
İletim - 16/10/2005 : 14:17:30 arkadaslar bu recoil tank oyununda karli bir bölüm var karlarin içinde savasiyor tank diger tanklarla görev tamamliyor yani kısacasi ve tank bir kuyuya giriyor ama kuyunun cevresinden cikiş yok kuyunun içinden aldigi tek şey kar kızagi kara ciktiginda devreye giriyor yalniz bu ve o cukurdan tank cikamiyor bu konuda yada bu oyunun sonunu getirmiş arkadas varsa ilgilenebilirmi acil yardim lütfen.şimdiden ilginize teşekkür ederim.arkadasşlar cevaplarinizi bekliyorum.saygilarimla
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
veritas3 |
İletim - 03/12/2012 : 18:39:04 arkadaslar bende 2.gorevi bi turlu gecemedim. herseyi yaptim sanirim ama ucak gelmiyo 2. bolumde kaldim |
kemli |
İletim - 16/02/2012 : 18:54:54 Yeni başladım biter bitmez bilgi vereceğim. |
Volkan_ozlem |
İletim - 30/12/2011 : 21:59:21 arkadaşlar sizlerden cevap bekliyorum recoil tank oyununu oynamış ve bitirmişseniz lütfen yardımcı olurmusunuz
|
Volkan_ozlem |
İletim - 28/12/2011 : 20:01:17 slk arkadaşlar recoil oyununu oynadınızmı ben oynuyorum fakat buzlu bölümden sonraki binaların olduğu aşamada nasıl geçiliyor cevaplarınızı bekliycem |
arabacimemik |
İletim - 05/01/2011 : 20:01:27 arkadaşlar recoillde o çukurda çıkmıyorsunuz suya dalıyorsunuz.ama dalışı f4 ile su botunu devreye sokunca dalış yapabiliyorsunuz.bende ondan sonraki hedeflere geçemedim h.kalın |
|
|
|