|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rhonin |
İletim - 26/01/2011 : 12:46:22 Merhaba arkadaşlar. Sizdeki Mass Effect 2 incelemesini okuduktan sonra oyunu oynamaya karar verdim de. Bir iki yerde takıldım geçemiyorum bir türlü. Bu sebeple siteye Mass Effect 2 Hilesi Hileleri Şifresi Trainer Hile eklemeyi düşünüyor musunuz? Açıkçası şu an çok ihtiyacım var Mass Effect 2 Hilesi Hileleri Şifresi Trainer Hilesine. Teşekkürler. |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 26/01/2011 : 17:08:26 Rica ederiz ne kusuru, iyi oyunlar. :P |
Rhonin |
İletim - 26/01/2011 : 16:13:06 PS3 olduğunu sonradan farkettim evet. Çok güzel yazmışsınız, oyunu oynama hevesi geldi ve PC versiyonunu oynamaya başladım. :)
Yardım için de teşekkürler Ivan. Kusura bakmayın gözümden kaçmış sitedeki Mass Effect 2 Hilesi Hileleri Şifresi Trainer Hilesi. :) |
uckazaz |
İletim - 26/01/2011 : 15:23:59 Yazdığımız inceleme PS3 ile ilgili aslında, sitedeki Mass Effect 2 Hilesi Hileleri Şifresi Trainer Hile ise PC için. Hangi platformda oynuyorsun Rhonin? |
CrAzY_IVAN |
İletim - 26/01/2011 : 13:45:46 Selam Rhonin. Dediğin gibi Mass Effect 2 Hilesi Hileleri Şifresi Trainer Hile eklemek için baktım hemen ama zaten sitede hali hazırda bir trainer var Mass Effect 2 için:
http://www.oyunsitesi.com/hileler/hileler.asp?oyun=maeffe&Baslik=Mass-Effect-2-Hilesi |
|
|
|