|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
EnEsO |
İletim - 08/04/2010 : 21:26:16 Arkadaşlar ben şahsen şuan oynuyorum harika bir oyun.Ben size indirmeniz için link veremesemde oyun hakkında bilgi vericem.İşte buyrun
(Kaynak Vikipedi)
Prototype, Radical Entertainment tarafından geliştirilen, Activision tarafından yayımlanan açık uçlu aksiyon-macera oyunudur. Kuzey Amerika'da 9 Haziran 2009'da, Kuzey Amerika'nın bazı güney parçalarında ve Okyanusya'da 10 Haziran'da, Avrupa'da 12 Haziran'da yayınlanan oyun, Microsoft Windows, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarında oynanabilir.
New York City'de geçen oyunda bir virüs insanlara bulaşmıştır ve ordu bunu sonlandırmak için girişimde bulunmuştur. Oyunun ana kahramanı Alex Mercer virüsten olumlu yönde etkilenmiş bir mutanttır. İnsanları emerek onların hafızalarını, tecrübelerini, biyokütlelerini alabilir; onların kılığına geçebilir. Ayrıca oldukça korkunç bir oyundur.
(Şimdi Kendi Bilgimi Anlatıcam)
Sevgili arkadaşlar bu oyunda Gentek adlı bir şirket America'da bir kasabada ölümcül bir deney yapıyor.Deney sonucu ortaya çıkan virüs insanları vahşileştiriyordu.Kasabadaki insanlarda tamamen virüs kapmıştı.Virüsü ortadan kaldırmak isteyen America ordusu kasabaya atom bombası atıyor ve kasabadaki herkesi öldürüyor.Fakat virüs ortadan kalkmıyor.Bulaşmaya devam ediyor ve NewYork City'e kadar geliyor.Bu virüsü inceleyen bilim adamlarından oyunun ana kahramanı Alex Mercer'e virüs bulaşıyor ve bu virüs Alex'e iyi yönde yansıyıp ona harika güçler veriyor.Tabi oda boş durmuyor ve virüsü engellemek için savaşıyor.
(Oyundan Biraz Sahneler)
1.Bölüm:Şimdi arkadaşlar oyunun ilk bölümünde NewYork City savaş alanına dönmüş.Etrafta virüs kapmış yavaş yavaş dönüşmeye başlamış insanlar var.Başladığınızda zaten hemen sol alt köşede haritada var.ASkerleri öldürüyoruz.Onları öldürdükten sonra gine mavi okla gösterilen yere gidiyoruz.Haritada gözüküyor.Gösterilen yere geldiğimizde adamımız virüsün verdiği güçle kollarını değiştiriyor ve kolu simsiyah oluyor.Elleri daha büyük ve tırnakları parmak değil full tırnakları var onlar çok keskin.Önünüze gelenleri öldürerek ilerliyorsunuz.Sonra gine haritada ilerliyorsunuz ve tanklar falan geliyor.Bu sefer elleride tokmağa dönüşüyor.Tankarlı parçaladıktan sonra gine okla gösterilen yere gidiyorsunuz ve Alex'in tek kolu keskin bir kılıca dönüşüyor.Onla tamamiyle virüsten kötü etkilenmiş büyük kötü görünümlü yaratıkları öldürüyorsunuz ve sonra gine haritada gösterilen yere gidip gösterilen adamı E tuşu ile alıp mousenin sağ tuşunu basıp onu öldürüyor ve o bölümü tamamlıyoruz. 2.Bölüm:Altta anlatıcam |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Oyunbozan |
İletim - 21/07/2010 : 18:24:35 Güzel oyun severek oynamıştım |
zambakgirl |
İletim - 03/05/2010 : 03:57:24 katılıyorum enese :) bu flood a girmez ki :) oyuna gelince : 6 ay önce bitirdiğim oyun yani 3 gunde bitirdiğim ama harikaaaaaa şimdi olsa yıne oynarım :D tavsiye ederim evet güzel oyun gerçekten.. ;) |
EnEsO |
İletim - 10/04/2010 : 14:14:31 Ya art arda değil onu yazsaydım yer kalmıcaktı.OKe ?? |
kabil |
İletim - 09/04/2010 : 09:40:47 ard arda msj atmayalım lütfen. ayrıca konu yanlış bölüme açılmış. gerekli bölüme taşıyorum. |
EnEsO |
İletim - 08/04/2010 : 21:45:01 2.Bölüm:Sevgili arkadaşlar bu bölümde oyunda 18 gün öncesine yani virüsün Alex Mercera'e yeni bulaştığı zamana gidiyor.Oyunda yine belirtildiği gibi mavi ok ile gösterilen yollari izliyorsunuz.Peşininizde de bir helikopter var onlar hiç uğraşmayın arkadaşlar.Siz gine haritada gösterilen yere gidin.Sonra gösterilen yere geldiğinizde helikopter oyun icabı bir roket atıyor ve siz yanınızdaki araba havada uçarken arabayı tutuyorsunuz.(Not:Herhangi bir nesneyi ya da insanı kaldırmak tutmak için E'ye basmanız yeter).Sonra orda bir ekran çıkıyor ve Tab'a basmanız gerektiğini ve nişan almanızı söyliyor.Siz taba bastığınızda helikoptere nişan alınız ve helikopterden inen adamlarada nişan alın.Yani mouse ile tabı oynatin.Taba basarken mouse ile hedef değiştirin.Sonrada yeniden hemen hızlıca helikoptere nişan alın ve sol tuşla fırlatın.Sonra helikopter patliyor ve yere inenler altında kalıp ölüyor.Ondan sonra gine haritadan belirtilenleri yapın.Shift tuşu ile hızlı koşar ve binalara koşarak tırmanır.E tuşu ile binalara örümcek adam gibi tırmanıyor xD.Sonra gine mavi okla gösterilen yere çıkıp gelen helikopterlere binanın tepesindeki konteynırları atıyorsunuz falan.Zaten oyunda sürekli ep aliyorsunuz görev falan yaptıkca ve aldığınız eplerle karakterimizin özelliklerini genişletiyoruz.ESC bastığımızda Uprages Yazısı çıkıyor ondan özellikleri açabiliyorsunuz.Oyun baya iyi.E ile alıp sağ tuşla öldürdüğünüz insanlara dönüşebiliyorsunuz.2 tuşuna basıp öldürdüğünüz insana dönüşüyor sonra yeniden bastığınızda eski halinize dönüyorsunuz.Yoldan geçen insanları bile öldürüp dönüşüyorsunuz.İlk bölümdeki özellikleri 3.Bölümde yavaş yavaş açıyoruz.Çünkü baya ep geliyor.İleri bölümlerde tanklara hatta helikopterlere bile binebiliyorsunuz.Ben daha sadece tanklara binebiliyorum xD.Fazla ilerlemedim.Sıkıntınız olursa sorunuz lütfen sorun burada |
|
|
|