|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Godjonshe |
İletim - 02/07/2009 : 18:32:37 Ray ile Episode VI'da büyük bir şelaleye geldim. Suyun kenarındaki küçük toprak parçasında indim. Geri çıkılmıyor. Ama suya inince de akıntı şelaleden aşağı atıyor. Taşların üstünden zıplayarak da geçilmiyor. Ne yapmam lazım??? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
roronoah |
İletim - 01/08/2009 : 20:28:23 Dostum tamamdır. Oyunun save dosyalarını siteye yükledim hileler bölümünden save dosyasına ulaşabilirsin. |
xxxlejyonerxxx |
İletim - 30/07/2009 : 01:49:18 roronoah bana bound in blood save dosyası varsa atabilir misin? Çünkü bir yerde oyun hatalı sanırım. Kasabaya geliyorsun. Oranın sonunda kasabadan at arabasıyla kaçıyorsun. Sonra içeriye sen oturuyorsun. Ama yanlardan atlılar gelmiyor. Hep arkada kalıyorlar. Kısa süre sonra da ölüyorum zaten. |
Godjonshe |
İletim - 11/07/2009 : 02:05:26 Ben format attım gitti zaten oyun boşver |
roronoah |
İletim - 08/07/2009 : 20:31:27 Ustam öncelikle şunu sorayım, oyun Call of Juarez - Bound in Blood mı? Eğer bu oyunsa sana 2 yol önerebilirim ya ben kendi save dosyamı sana atayım benm save in üzerinden takıldıın bölümden sonrasını oyna yada istersen sen bana kendi save ini yolla o yeri geçip sana geri yollıyım, çünkü takıldıın yeri tam anlayamadım, eğer istersen dedikleimden birini yapabiliriz yani. |
Godjonshe |
İletim - 08/07/2009 : 08:27:03 Şelalenin karşısında ayaklı tren rayları falan da var. Akıntıya kapılınca aşağıya düşüp ölüyorum. |
|
|
|