|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| eesscoooobar |
İletim - 28/11/2005 : 11:29:55 arkadaşlar kolaygelsin ya ben bu ilk görevi yaptım en azından ben ilk görev olarak onu yaptım isikletlerle biyere gidiyoruz arabalarla beni takip ediyolar falan ateş ediyolar ben orayı geçtim geziyorum geziyorum köprü kapalı yüzerek karşıya geçiyorum bi anda 4 seviyede beni polis arıyo ben ne yapıcam acaba sırada ne var ne yapmam gerekdolaşıp dolaşıp duruyorum ayrıyetten altılıdan parayı vurdum dünyalar kadar parada var ama şu anada oyunda huzur yokkk :))) benim gta sadece menü türkce acaba full türkce yaması varmı acaba varsa linkini bana gönderirmisiniz
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| eesscoooobar |
İletim - 30/11/2005 : 17:11:31 kardeş saaolasın dediğin gibi yaptın saol şimdi en son arabayla birini alıyoz sonra beraber motorla birini öldürdük ben orda çıktım artık bugün akşam işallah devam edicam |
| ArcHAng3L |
İletim - 28/11/2005 : 14:20:42 Evine girip kaydet. Sonra Sweet ya da Rider göreve başlıyor. Belki bisikletle CJ noktasına gitmedin diycem ama 4 bisikletli gittiğiniz yeri yapmışın. |
| eesscoooobar |
İletim - 28/11/2005 : 13:14:24 valla görevi aldıktan sonra bi kaçtane bisikletli vardı onları takip ettim başka bi kırmızı yer vardı orda bitti başka bi şey olmadı dahga sonra da herhangi bir işaret falan haritada değişik bişey gösteren bi işaret falan yok bende bilmediğim iiçin tüm evlere gittim hepsinde disket işareti çıktı ve bide şimdi baktım bi tane kupa işareti var ama orayada giremiyorum anlamıyorum acaba türkce yaması varmı dır acaba bunun |
| ozzzy |
İletim - 28/11/2005 : 12:50:54 Görevi tam anlamıyla tamamlamamış olabilirsin. Tamamladıysan haritada gitmen gereken noktaları gösteren farklı işaretler çıkar. |
| eesscoooobar |
İletim - 28/11/2005 : 11:56:49 ii güzelde ben o bisikletli yeri gectikten sonra en az 4 saat falan gezdim araba kullandım yüzdüm kızlarla konuşmaya çalıştım kas cazibe araba sürüş tekniği falan baya ii oldu ama hala daha herhangi bi görev gelmedi arada sırada da altılı oynuyorum |
|
|
|