AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gta oyunlarını eleştirelim .............

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
tugberk442 İletim - 23/11/2005 : 16:00:53
gta ın bütün oyunları aynı şekilde en son oyunun da sıkıldım ben gta 3 çıktığında çok sevinmiştim oyuna yenilik katmışlar da ama gta vice city geçince grafik ler fazla ğelişmemiz son oyunuysa artık beni batdı ben bıraktım eskiden çok severdim gta yı ama artık bıraktım
bi de
oyunda şifre olunca oyun cıvıyo şifreyle oynayanlar şifresiz oynayanlar diye ikiye ayrılıyo ben oyunları şifresiz oynamayı severim
ama bir arkadaşım var bayılır bu yüzden hep oyun oynarken kavga ederiz bu yüzden artık gta yı bırektım knıght onlıne oynuyorum sizin de
bu
konudaki
görüşlerinizi
yazmanızı
bekliyorum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
t.j. İletim - 14/12/2005 : 19:23:19
sana katılıyorum aguler1.bence gta oyunları çok güzel.
aguler1 İletim - 14/12/2005 : 11:00:27
Bence GTA istediği amaca ulaşıyo. Nasıl mı; siz hangi oyunda bisiklet, araba, tanker, uçak, helikopter, tekne, motor,... aynı anda kullanıyorsunuz. oyunun farkı birazda serbestlik. görev almadan bile oyunda yeterince yapılacak şey var zaten.
x-tol İletim - 12/12/2005 : 22:21:01
zaten gta'nın bu kadar çok tutulmasının sebebi her istediğinizi yapabilmeniz.biz insanlar hayatta yapamadıklarımızı yaşamak için oyunları oynuyoruz.gta da bu tip bir oyun o insanları çoğaltmak ancak bilgisayarın işlemcisini ramini zorlar ileride 8 10 10 ghz lik pc ler çıkınca ozaman görün oyun nasıl yapılıyor.
Lord_vampir İletim - 11/12/2005 : 18:10:48
GTA o kadarda saçma bir oyun değil.Bir bakın geçmişe ,hiç GTA 'ya tıpa tıp benzer bir oyun varmı.Valla ben diyomki GTA serisi yeni bir oyun türü açtıAma tabiki bu da benim GTA'ya aşık olduğumu göstermiyor
kecon İletim - 11/12/2005 : 10:09:40
beyler hepini ayakta uyuyonuz ben yeni gta buldum aranızda hiç kimse bulamamıştır.ama bunu ismi gta değil mta .bu oyunla beraber vice city multi şekilde oynanıyor indirmenizi tavsiye ederim çok manyak

0.06 Snitz Forums 2000