|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| s@on@er |
İletim - 29/10/2005 : 17:30:42 yasaklanmalı çünkü küfür var arada sırada kötü sahneler var nolur bu seferde bu konuyu kilitlemeyin |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ozzzy |
İletim - 02/11/2005 : 20:06:31 İngilizeden anlamayanlar için zaten problem değil. Bu oyun piyasaya sürülürken sanırım bir takım denetimlerden geçmiştir. Eğer gerçekten sakıncalı bir oyun olsaydı zaten piyasaya sürülmezdi diye düşünüyorum. Ayrıca gerçek hayatta yaşadığımız olaylar bu oyunda da var. Mesela ben bugün 3 kişiye küfür ettim. Oyunda da küfür ediliyor ama zaten gerçek hayatta bunlar var. O yüzden bence problem yok... |
| |KRONDOR| |
İletim - 29/10/2005 : 19:00:26 Kim, ne diye yasaklayacak oyunu? Oyun piyasaya sürülürken belli bir yaş grubu altına satılması zaten yasaklanıyor. Bu kuralı ihlal eden çocuklar var diye oyunu herkese yasaklayacak halleri yok. Madem küfürden rahatsız oluyorsun, oynama oyunu. Şirinler'de olduğu gibi sevgi temelli bir hayat süren insanlar bekliyorsan 0-6 yaş grubuna uygun bir çok oyun var. |
| ArcHAng3L |
İletim - 29/10/2005 : 18:21:37 Sen o kısımlarda bakma eğlenceli kısımlarda,görevlerde gel. Ayrıca bu oyunun +18 taşıma zorunluluğunu gerektirir yasaklanmasını diil |
|
|
|