AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 cj nin annesinin mezarını bulan oldumu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
deniz92 İletim - 04/09/2005 : 19:02:08
bulan oldumu bence yalan ben zaten oynamıomda ole bi sorum dedim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Isolated İletim - 08/11/2006 : 19:50:02
resitected area diye geçiyor..ama orası süper korumalı bir alan..bir defa uçaklardan biri önce bir binaya sonrada yanıma düştü..ama onun intihar saldırısı değil oyun hatası olduğunu düşünüyorum...çok yüksek bir yere denk gelmiş rockstarın atraksiyon olsun diye oraya buraya serpiştirdiği uçaklar..zaten sadece o sırada yürüdüğümüz yerlerde araçlar insanlar uçaklar vesaireler bir anda çıkıyor,haritanın diğer yerleri o sırada bomboş..
|WOLF| İletim - 04/02/2006 : 14:50:34
alıntı:
hasbican tarafından yazılan:

Los Angeles'taki meşhur dev HOLLYWOOD yazısına atıfta bulunan VINEWOOD yazısının yanında intihar uçakları seyredilebiliyor.

ben bu arkadaşın dediğini okudum ve sonra oynamaya başladım birden arkadışın dedikleri geldi aklıma.vinewood yazısının gittim bi baktım bi tane uçak yere düştü şans dedim inanmadım.zaten alt tarafı bi oyun ufo olsa ne olcak olmasa ne olcak.....
burakpahsa İletim - 03/02/2006 : 19:41:24
tamam da abi mezarı herkes bulur çünkü mezarı var ama ruh yok mezara gidip orayı molotof koktaili ile yakınca orada beyaz bir ışık beliriyor okadar
eraykose90 İletim - 21/01/2006 : 22:16:45
bakın şu haritanın sol alt köşesinde bir dağ var griyle boyanmış baya büyük onun en tepesine çıkın orda meezarlık gibi bi yer var soraya bir kaç el ateş edin sonra oralardabisiklet var atlayın ona yollardan aşağı doğru inin ve tekrar çıkın bir uçağın intahar ettiğini göreceksiniz.
sonra ateşler yanmaya başlıyor hem de baya çok oraya dikkatlice bakın ve hayaletleri görün merak edenler şu resimlere baksın
NOT:hayaletler parlak ışık şeklinde olanlar.
http://www.dosyaekle.com/x.php?yukle=3462
crazy_kid911 İletim - 19/01/2006 : 20:58:54
ben o dediğiniz yerleri bilmiom ama execition'un dediği gibi çölün yanındaki askeri bölgenin adı area69

0.03 Snitz Forums 2000