AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 San Andreas'ta Hata!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
dark_knight İletim - 27/08/2005 : 22:09:27
San Andreas'ta dağdaki adamı arabayla takip etme, öldürme ve fotoğrafını çekme bölümündeyim. Her şeyi doğru yapıyorum, adamı öldürüp fotoğrafı çekiyorum. Ama fotoğrafı götürdüğüm zaman oyun takılıyor. Neden olduğunu anlıyamadım ama bu bölümde takıldım ve başka görev de yok. Lütfen yardım ediinn
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
umutcanuguz İletim - 29/08/2005 : 16:24:03
ewet memnunuz arıca dark knight dğer arkadaşların da dediği gibi oyunda bir sorun olabilir
em_bener İletim - 29/08/2005 : 11:53:28
ben vice city san andreasi ilk defa bu sitede duydum ne zaman çikti su an bulabilir miyim acaba herkes san andreasi konusuyor.acaba memnun musunuz ?
mserkank İletim - 29/08/2005 : 02:14:05
gandalf tamam anladım da görevi değişik bir yolla yapıyo diye anlattım ben.ben yaparken hiç araba takibi falan olmamıştı birde o yolla denesin diye belki kasmaz bilgisayarı
dark_knight İletim - 28/08/2005 : 20:11:39
Hiç bi yama yüklü değil, diğer bölümlerde de hiç bi sorun yaşamadım. Önerileriniz için saolun da hata olmadığı sürece bölümü geçebiliyorum. Bir de adam arabaya binmeden öldüreyim bakalım işe yarayacak mı (bu arada adama değil de benim yaptığım gibi polislere saldırırsak adam arabayla kaçıyor ve araba takibi oluyor)
volkan_i İletim - 28/08/2005 : 15:09:15
yüklediğin bi yamadanda kaynaklanıyo olabilir bağzı yamalar bu şekilde sorunlara yol açıyo oyunu tekrar kurmayı deneyebilir veya yama yükledi,ysen kaldırabilirsin.

0.03 Snitz Forums 2000