|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| bahadia |
İletim - 20/08/2005 : 19:42:49 bunun aslında biçokyolu var 1-normal senaryoya göre ilerlemek, 2-adamları öldürerek para kazanmak, 3-bir yeri satın alıp işletmek, 4-sonradan girilen işlerden para kazanmak(polis, ambulans, taksi,pizza ...) walla ben bunları bulabildim.içlerrinden en iisi bence poliscilik.ben sadece 1 poliscilikte 200.000 dolar kazandım.ve şu anda 1 milyon dolarım war!!!!!!!!!.... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| wrx-sti |
İletim - 04/12/2006 : 15:37:34 iyi para kazanma yolu tank ile polisçilik!!!anma yöntemi |
| Isolated |
İletim - 11/11/2006 : 13:37:42 vc de var mı bilmiyorum ama Sa da keşfettiğim ve oyuna ilk başladığımız haritada yani los santos,glenpark, ganton, winewood gibi yerlerin olduğu haritada üzrinde rockstar ın amblemi bulunan sweet giymiş, şapkalı kapişonlu bol pantolonlu, kaldırımın ortasında durup müşteri bekleyen uyuşturucu satıcılarını öldürünce yüklü miktarda paralar ele geçiriyorsunuz,zaten hareketleriyle hemen dikkat çekiyor herkes yürürken o yolun ortasında duruyor..boş yok arkadaşlar benden söylemesi..dediğim gibi ssadece ilk haritada |
| Isolated |
İletim - 09/11/2006 : 18:38:10 Vice city oynuyorsa ne olmuş? oyun modası diye birşey duymamıştım..ra2 2000 de piyasaya çıktı fakat hala çatır çatır oynuyorum..piyasada hiç mi strateji yok? tabiki var fakat ra2 oynamak bana zevk veriyor..nasıl bir ego tatminidir kafana göre oyun modası yaratıp eskileri oynayan ya da senin oynadıklarını oynamaynları ezmek?bu konuda otorite olduğunu sanmıyorum... |
| 007 JAMES BOND |
İletim - 07/02/2006 : 13:38:37 en iyi para kazanma yolu tank ile polisçilik!!! |
| max_payne |
İletim - 07/02/2006 : 12:44:47 PİZZACILIK NASIL YAPILIYOR |
|
|
|