|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Rappier |
İletim - 02/08/2005 : 19:24:09 Benim makinanın ekran kartı Asus V9520Magic/T GF5200 ve gta oynamaya çalışınca alet çok kötü ağlıyor. Ekran kartının driver'larını arama motorlarıyla aratmama rağmen bulamadım. Gören yada bulanlar yardımcı olursa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.... |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| bergkamp132 |
İletim - 03/08/2005 : 02:34:36 arkadşım nvidianın sitesinde bile 6 serisi isteniyo 5200 DE BAYAĞI KASIYO ZATEN |
| Geppettous |
İletim - 02/08/2005 : 22:50:19 İlk kartım,şimdi asus v9570.Hep Asus sitesinden indirdim,benim açımdan herzaman asus sitesinden en son driver daha iyi sonuç verdi.Gerçi bir iki versiyon geri kalıyor ama oyunlarda asus driver ı nvidia dan daha iyi sonuç aldım.Tercih sana kalmış;) http://support.asus.com/download/download.aspx
Üç aşamada kartına ulaş,(select protuct-graphic card)--(select series-nvidia) model ve search tabi driver sutunun tıkla,kolay gelsin:) |
| Generalll |
İletim - 02/08/2005 : 22:38:26 www.nvidia.com...Buradan driverlar bölümü var oradan indirebilirsin...O ekran kartı ile ayarlara fazla yüklenme o zaman kasabilir...Normal ayalarda ise oynarsın kolayca...
Bu arada gta oynarken ram önemli bir etken ram kaç...Sorun ondanda kaynaklanıyor olabilir... |
|
|
|