|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| ozzzy |
İletim - 02/08/2005 : 16:54:28 Nerelerde hilelere başvuruyorsunuz? Faydaları ve zararları nelerdir? Oyuna bir zarar veriyor mu? Bunu şunun için soruyorum; hile yaptıktan sonra oyunu kaydederken her seferinde ''Bir veya birkaç hile aktif durumda, kaydedilen oyunu etkileyebilir'' diye uyarıyor. İçinizde kaydedilen oyunu etkilenen oldu mu? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ozzzy |
İletim - 04/08/2005 : 09:43:51 Bütün hileleri denedim bir gün, ortaya acayip bir oyun çıktı. Kaydetmedim tabii.. Ben polisleri hiç sevmiyorum oyüzden hep devreden çıkarıyorum. Hatta 2.kattan araba çalma bölümünde sadece öndekini takip ediyorlardı bana dokunan yoktu. ohh kebapp... |
| Lightning |
İletim - 04/08/2005 : 02:20:25 ya abicim bak, hile yapıp üstüne save alırsan, bir weya daha fazla hile aktif edildi, bu oyuna çeşitli zararlar WEREBİLİR dio. kesin bi durum yok, belki olmuştur bişiler de küçük bişidir(normalde bir yerde hep çıkan park halindeki bi aracın çıkmaması falan). belkide bişi olmaz ne bilim ben oyun öle dio:) |
| Erci-e@Hanzo |
İletim - 04/08/2005 : 00:07:53 bana niye bişey olmuyo hem ben 5-6 tanede değil hileleri baştan aşağı sıralıyorum hele paraşüt çok hoşuma gidiyor. |
| Lightning |
İletim - 03/08/2005 : 15:55:17 zaten dikkat ettiysen save yaparken ölüceksiin falan demio, hile yaptın bi sakatlık çıkabilir dio, kesin diil yane.. |
| _GaNdAlF_ |
İletim - 03/08/2005 : 14:47:39 bana hiç bişe olmuyo |
|
|
|