|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| djocny |
İletim - 04/07/2005 : 16:53:41 arkadaşlar cv nin bizi aradığı bi bölüm varya hummer ı olan bi adamı kovalıyoruz araba zırhlı patlamıyo o bölümü nası yapcam bi yardım edermisiniz lütfeeeeeeeen beyler anlamadıysanız biraz ayrıntı verelim okuyan bi cevap yazsın yaaaaa |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| umutcanuğuz |
İletim - 05/09/2006 : 18:15:40 Sorunu,az önce nasıl mesaj attıysan aynen öyle yazacaksın.Daha sonra günde birkaç kez girip bakacaksın siteye yanıt var mı diye.
Djocny sen oyunu bitirmiştin;ama neyse.O tam olarak görev değil.Big Smoke'un para taşıyıcılarından para çalabiliyorsun.Her hafta çarşamba ve cumartesi hummerdan,salı ve perşembeleri motordan çalıyorsun,yanlış hatırlamıyorsam.Hummerın arkasına bir araba ile çarp para düşer.Çarptıkça düşer. |
| adalı |
İletim - 05/09/2006 : 17:07:36 ya ben yeni üye oldum da size nasıl soru soracağımı soru sorduğumdada sorunun cevabını nasıl alacağımı bilmiyorum yardım ederseniz iyi olur SAYGILAR |
| hellori |
İletim - 23/08/2006 : 16:44:43 djocny sen oyunu bitirdim diyodun yeniden mi başladın |
| DarkLordSauron |
İletim - 23/08/2006 : 14:21:26 abi bunlara gerk yok www.vladimir.skach.cz/sanandreas/ ta o bölüme bas savesini indir |
| djocny |
İletim - 07/07/2005 : 13:10:48 adam seni arıyoya ilk görevi kabul etme sonra yine arıyo onu kabul et motorla kaçan bi adam var onu öldürüyosun adamdan bi şey çıkıyo çanta gibi bi şey onu alıyosun bitiyo |
|
|
|