AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA'nın En Gizli Bölümü Askeri Bölgeyi Bilenler

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
numlock1990 İletim - 15/06/2005 : 17:24:52
GTA nın en gizli bölümü olan askeri bölgeyi bilenler veya bilmek isteyenler buraya mesaj bırakırsa memnun olurm
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Kara Katil İletim - 12/08/2006 : 01:20:02
ASKERİ BÖLGE GÖREVİ MÜTHİİŞŞŞŞ
emre_525 İletim - 03/08/2006 : 21:26:32
((OHDUDE))YAZIN APACHE HELİKOPTERİ GELİYO WALLAYİ KULLANMAYI BİLEN ORANIN ANASINI AĞLATIR
murty İletim - 01/04/2006 : 12:16:18
arkadaslar askeriye yi ele geçirmenin yolunu biliyorum açtığım konuya msj atarsın sevinirim konunun adı gta da herkese yardım
furkan_fb İletim - 30/03/2006 : 18:28:35
valla ben baya bi ilerlediğimde gördüm ilk defa hunter ı. manyaktı helikopter polis helikopterini filan vuruyodum. bakın bence haber helikopterini alın. askeriyenin çatısına inin. yada yeada yere. askerlere gözükmeden sinsice aşağıya inin.ve helikopteri alın. bakın yine söylüyorum.sakın askerlere gözükmeyin.(onun için yere inmeyin:)) neyse helikopteri alın ve askeriyeyi mahfedin. sonra arabaları sonra tankları ve helikopterleri.baya zevkli oluyordu.
xxxx_oyun_xxxxxx_sitesi İletim - 02/03/2006 : 08:58:51

Bakın şimdi size helikopteri çalmayı soru cwp açıklıyıcam;

Soru1:oraya nasıl girilecek???
Cwp1:İlk önce Can Zırh FULL yapın Sonra Polis kıyafetini alın sonra Helikopterile oraya gidin (isterseniz PANZER ile tank indirin ve Oraya gidin) Eğer Yaya iseniz girince soldaki merdiwenden çıkın en sona gidin ağa dönün ileride merdiwen war oradan inin çitlerin arasındaki kapıdan geçin ileride yine çitlerin arasında kapı(Kapı demiyeyim boşluk olsun) war oradan geçin sağa dönün tadadada işte heli kopter

Soru2:Polis kıyafeti neden yok???
Cwp2:Çünkü Vercetti Konağının 3'üncü yapmadınız.(Ewt 4.de war)

Soru3:Normal Helikopter Nerede???
Cwp3:Saılık küçük bir kulube war onun karşıusındaki polis binasının demir merdiwenlerinden çıkın yukarıda war

Soru4:Askeri üs Nerede???
Cwp4:Hawa alanın önündeki çimenliğe gelin önünüz size yan dönmüş reklama baksın sonra sırasıyla sağa dön ilk wirajdan sola dön sonra zorunlu wirajdan sonraki wirajdan sola dönün ileri gidin zorunlu wirajdan dönun ve ileriiiiiiii marş.

Soru5:Askeri Helikopter Neden YOKK???
Cwp5:Onun için tam 105 polis görewi(1 KEREDE)yapın yada tüm gizli paketleri toplayın.

Not:PRECIOUSPROTECTION şifresi Zırh,ASPIRINE şifresi Can Kazandırır yokasa oracıkta ölürsünüz tabiii yayansanız

0.03 Snitz Forums 2000