|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Ejderhan |
İletim - 13/06/2005 : 15:50:25 Arkadaşlar Gta'yı Türkçe Oynamak İsteyen Herkes Baksın.Eğer Herkes Elindeki Linkler'de Arama Yaparsa Söz Veriyorum Gta Sanandreas'ı En Yakın Zamanda Ful Şekildde Türkçe Oynayacağız.
Bize Gerekli Olan Bir Dosya Var.Peki Dosya Ne İşe Yarıyor Diyorsanız Türkçe Yapıcağımız Olan Belge'yi Açma İşini Yapıyor.Ve Bekleyin Dosya Açılınca İçindeki İngilizce Sözcükleri Değiştirip Türkçe Yapıcağız Peki Yardım Etmek İstemezmisiniz: (eğer İstersen Ve Ben Onlara Muhtaç Değilim Bululrum , Çorbada Bizimde Kaşığımız Olsun Diyorsan Simone Gxt EditorProgramı BBul Ve sanalejderhan@yahoo.com Adresine Buldum Diye Mesaj Gönder.) Tabii Her zaman Olduğu Gibi Aramam Ben Öyle Şeyleri Dersen Yakında Oyunu İndirir Ve Bitirirsin.Tıkı Geçen Yıl Oldduğu Gibi Heyecenın Sona Erdiği Zaman Oyun Bittiği Ve Sen Her Yerini Ezberlediğin Zaman mutlaka Birisi Türkçe Yamasın Yapar. Yardımlarınızı Bekliyorum.
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| orcun_snake |
İletim - 02/07/2005 : 00:11:27 abi bi çıksın tek derdim o hayattan beklentim kalmadı yaw |
| reddevıl |
İletim - 01/07/2005 : 09:10:30 sen bısey bılmeden konusuon ben ejderhanla konustum once bana 29 unda cıkcak dediler sonrada temmuz sonu dediler sen hıcbısey bılmıon sen anca sozlukle oyna |
| Daybreak |
İletim - 30/06/2005 : 10:04:10 Bide 29 unda çıkçak diye laf yayılor bilmeden. yok arkadaş bişey çıkartacakları yok ben elime aldım ingilizce sözlüğü yarım yumalak oynuyorum. başka türlü olmicak. 3. haritaya geldim bile. bi de en başta dediler ki; "eğer gxt editörü bulmamıza yardımcı olmazsanız her zamanki gibi oyun bitince çıkar türkçesi sizde yararlanamazsınız". E araştırdık gxt yide gönderdik ama oyun bitçek hala yapmadılar. kolay gelsin ne diyelim. |
| orcun_snake |
İletim - 29/06/2005 : 19:33:59 oyun bitcek hala daha türkçe version 2 çıkmnadı |
| dede_123 |
İletim - 29/06/2005 : 12:04:42 arkadaşlar gta san andreasın türkçe 2. versiyonu temmuza ertelenmiş |
|
|
|