|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| lazadam |
İletim - 11/06/2005 : 21:41:36 An itibariyle 6 saatdir.GTA-San Andreas oynamaktayim. Sorulariniz varsa,Bildigim bölümler dahilinde ve oyun hakk1nda merak ettiniz seyler varsa cevaplamaya çalisiyim.
Önizlenimlerim. *Oyun ViceCity'den daha eski bi dönemde ve çoooook daha büyük bir bölümde geciyor.
*Bu sefer ki elemanimiz zenci.
*Grafikler öncekine göre -biraz- daha güzel özellikle günbatimi saatleri tad1na doyum olmuyor.
*Arabalar hep ayn1 tip bildik devasa Amerikan arabalar1.
*Oyun 4.50 Gb yer kapliyor. DVD kopyasi 6 CD.
*Hosuma g1den yeniliklerden birisi eleman1m1z1n yemek yemesi, akabinde eger fazla kosmazsa kilo almasi(bayag1 yaglaniyor). Fitness ve kosmas1 sonunda bayag1 Kas Yap1yor.
*Eleman berbere gidiyor,ilk basta fazla model yok. Sehirdeki diger berber salonlar1 ac1ld1g1nda bayag1 sekil yapabilirsiniz.
*Elemana dövme yapt1rabilirsiniz.
*Eleman1m1z bisiklete binebiliyor. "W" h1zl1 basarak bayagi hiz yapabilirsiniz.
*Eleman lokantalarda yemek yiyerek healthini doldurabiliyor. Fazla yedirirseniz kusup ortal1g1da bat1rabiliyor.
*Eleman dans ediyor-etmeye çal1s1yor- Ben bayag1 zorland1m-
*Eleman1m1z1 al1sverise ç1kart1p bir gardrop olusturabilirsiniz. Eger isterseniz donlada ortal1kta gezdirebilirsiniz.
*Eleman yapt1g1n1z baz1 hareketler sonucunda Yetenek,Dayan1kl1l1k,Kas Falan kazanabiliyor. Body salonunda vucüt kasarken klavyenin Space tusunu k1r1yordum az daha.
Simdilik akl1ma gelenler bu kadar. Ben oyuna dönüyorum.
Ankaradan oyunu almak isteyenler için benim ald1g1m arkadas1n MSN'ini isteyene veririm. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| |KRONDOR| |
İletim - 13/06/2005 : 22:11:32 Bir de buraya başvurmadan önce kurallarımızı okusaydın. Böylece kurallarımız arasında "Kopya yazılım/oyun konularında yardım etmek amacıyla açılacak konular ve Crack/Hack içerikli konular kesinlikle yasaktır. Aynı şekilde oyunlara ve diğer yazılımlara ait seri numaraları ve CD key'lerin verildiği konular da yasaklanmıştır." gibi, önemli maddelerin bulunduğunu görebilirdin. |
| kaizer |
İletim - 13/06/2005 : 21:27:57 selam arkadaşlar ben oyunu yükledim ama benden cd istiyor aldıgım cd de oyun sıkıştırılmış şekilde o yüzden hangi cd yi takarsam takıyım oyunu açmıyor.acaba bu oyunun bir crack dosyası felan var mı? bir çok site de aradım crack dosyasını ama bulamadım.son çare buraya başvurmaya karar verdim... lütfen ayardım edin.bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum.teşekkürler... |
| maniach |
İletim - 13/06/2005 : 19:49:13 abi bu oyun ne zaman cıktI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| CANPOLATALEMDAR |
İletim - 12/06/2005 : 13:50:44 Oyun tek kelimeyle süper |
| Elven_AmraS |
İletim - 12/06/2005 : 12:49:07 bence yun cok güzel ama grafiklerim biraz daha geliştirebilirlerdi. kıyafet değiştirmek acayip güzel olmuş |
|
|
|