|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| LordVoldemort |
İletim - 27/02/2005 : 21:10:39 Arkadaslar Vice City i uzun zaman once silmistim ancak yeniden aklima dustu yukliyeyim dedim fakat kisayolda hata olustu lutfen yardim edin bana...oyunu yukluyorum kisayolu cikmiyor...kisayol yapistirmak istedigimde soyle bir hata veriyor..."CANNOT COPY GTA-VC : THE PARAMETER IS INCORRECT" direkt yapistimadan girmek istedigimde ise soyle bhir hata veriyor : THIS APPLICATION HAS FAILED TO START BECAUSE MSS32.DLL NOT FOUND.RE-INSTALLING THE APPLICATION MAY FIX PROBLEM..." lutfen yardim edin cd de ve bilgisayarin isletim sisteminden kaynaklanan bir problem olmadigin aeminim cunku dha once oynadim lutfen yardim edin ....simdiden tesekkurler. |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| RoM3o |
İletim - 15/04/2005 : 13:38:56 BENCE KO RSANDAN DOLAYI KORSAN ALMAYIN YA |
| Evil |
İletim - 08/04/2005 : 15:37:31 bencede aynısı bende olmuştu arkadaşın cd sini aldım oldu yani cd bozuk olabilir |
| eXpert |
İletim - 05/03/2005 : 19:52:39 Korsandan dolayı böyle birşey olmaz,CD çizik...GTA forumuna yazsaydın bunu daha çok ilgi görürdü.. |
| berkan1991 |
İletim - 03/03/2005 : 14:57:35 vay be........
O zaman ya cd korsan yada çizik....
|
|
|
|