AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA VC Striptiz Klubü

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
theodyssey İletim - 08/07/2003 : 17:24:26
GTA VC'de oyunun %56'sını tamamlamıştım. Telefon geldi. Sonny'yi öldürdüm. Sonra oyun bitmiş gibi yazılar çıktı. Oyunu yapanlar, oynayanlar falan... Sonra %60'tan devam etti. Araba galerisindeki yarış görevlerini ve araba bulma görevlerini bitirdim. %67 deyim. Ve yapılacak görev kalmadı. 14 Gayrimenkül aldım hepsinin görevlerini yaptım. Bir tek striptiz kulübünde görev yok. Ne yapacağım. Telefon da gelmiyo.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
johnny olsen İletim - 22/08/2006 : 14:17:36
yawss arkadaşlar striptiz klubu nerde bulamadım kafayı yicem
n/a İletim - 04/02/2004 : 18:24:57
lancenin mezarı var mıdır sizce
Bora Poyraz İletim - 04/02/2004 : 17:52:40
%100 bitip bitmediğini menu'den bir yere girerek(kusura bakma ismini tam hatırlamıyorum ama map'in üzerindeki yerdi galiba) öğrenebilirsin.Ayrıca Malibu kulübünü almadan zaten tam bitirmiş sayılmazsın.Bunun yanında da dükkan soyma görevleri ve gizli paketleri var.

Bunlar için bu haritadan faydalanabilirsin.

http://www.gtaturkiye.com/resim/gtavcmap.gif
n/a İletim - 03/02/2004 : 19:23:01
ya beyler şey ben malibu klübü dışında bütün işyerlerini aldım rock grubunun ilk görevini yapmadım.ilk print works ve sonra kaufman cab ı aldım ondan sonra oyunun son ana iki görevi çıktı ve oyun bitti credit ekranı çıktı.oyun bu durumda bitmiş mi sayılıyor?yoksa herşeyi yapmak mı lazım??
AnubisSs İletim - 31/01/2004 : 01:06:49
alıntı:
seytan73 tarafından yazılan:

alıntı:
ckose tarafından yazılan:

İlk odada 600 dolarlık striptiz izleyince odadan çıktığınız zaman para kazanmaya başlıyorsunuz.

ckose biz bu striptizi nerde izliycez ben tam anlamadım merdivenlerden çıkınca ilk odadaysa nasıl izliycez act tuşuyla mı?

klube gir açık olan odaya gir yaklaşık beş dakika orada kal sana 6000$ kadar bi para gelecek

0.04 Snitz Forums 2000