|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| superman |
İletim - 25/12/2004 : 18:46:51 Arkadaslar boyle bir oyun yok ps2min basından kalkamiorum.Eve girip hırsızlık yapmak.Yani surusuyle sey var bence hemen oynamaya calısın.Bu oyun manyak.Sand andreas ı ne kadar oynasam bıkmam.Her oyunun basında bunu diyorum ama sand super  |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| eXpert |
İletim - 19/01/2005 : 03:26:33 Bence San Andreas'ta birçok oyun gibi parlayacak fakat;en sonunda sönecek.Yani çıkmadan önce adı bu kadar met edilecek bence fakat piyasaya çıktıktan bir iki ay sonra onun da espirisi kalmaz!.. |
| |KRONDOR| |
İletim - 02/01/2005 : 19:22:48 Murat, yazarlık hakkında http://www.oyunsitesi.gen.tr/yazarduyuru.htm adresinden bilgi alabilirsin. |
| murattyngo |
İletim - 02/01/2005 : 03:48:31 Ben bu oyunu gidip satın aldım ve ilk koyuşumda 9-10 falan oynadım.Çok iyi insan başından kalkamıyor.Oyun Sims,NFSU ve hitman karışımı bişey.CJ'yi beslemek,spora götürmek dövme yaptırmak gerekiyor.Arabalar modifiye oluyor.Silahlar.İnsan başından kalkamıyor. Bi de bu sitede nasıl yazı yazacam. |
| Gambit |
İletim - 29/12/2004 : 18:32:26 SA veya VC için playstation modu yok mu ya, modlanmıyor mu? dvd'ye oyunla beraber modları da kaydetsek felan...
|
|
|
|