|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Hasan Kahraman |
İletim - 05/06/2004 : 19:09:27 ya arkadaşlar bu vice city ye gerçekten araba indiren varmi ya... ben bunu çok merak ediyorum.web sitelerinde bir sürü araba var ve ben bunları defalarca indirdim fakat oyunda bu arabaları bulamıyorum.daha doğrusu oyuna aktaramıyorum.IMG toll.denilen bir program varmış onuda indirdim ama bu programın nasıl kullanılacağını zahmet edipte koymamış. Bilen varsa insanlık namına anlaşılr bir dille lütfen bana bildirsin.Sanıyorum herkez bunu merak ediyor...
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| memo_z |
İletim - 21/07/2004 : 04:03:36 yaa bende bi tane motor yüklemeye çalıştım ama olmadı bende vazcaydım. |
| ne-o |
İletim - 22/06/2004 : 14:00:13 Arkadaşlar bişeyi eksik ayapıyosunuzdur mutlaka. Bi de mod inst. i deniin.. |
| kerem13 |
İletim - 21/06/2004 : 16:34:18 en kolayı gta mod installer sana arabanın hangi klasörde olduğunu ve vice city'nin nerede yüklü olduğunu soruyor. bi de bazı arabalar sadece görüntü değiştirmekle kalmayıp, arabanın hızını falan da değiştiriyor. o bilgileri de girdimmi tamamdır. ama img tool'u tavsiye ederim
|
| ne-o |
İletim - 10/06/2004 : 14:19:29 Belki indirdiğiniz linkte bozuktur. Başka arabalar deniyin. Bu işte en garantili program img tool.. Şimdi burdan site adı verir idim ama reklam olr heralde. Orda gtamodinstaller la anlatıo. Ama bende takılıo bazı araçlar mod installerla. Siz bi de onla deneyin. Sanırım en saon çıkanı gta_mod_installer v5 mi ne. Bunu indirin bi gta sitesinden. Yapamazsanız anlatırım... Veya size şu modları öneririm: gtamodern word ya da real. Bence modern word ü yükliin gta vc ye üstüne istediiniz arabalrı yükliin. Böle yaptım ben. O modun içinde güzel arabalar var. |
| SPAWN |
İletim - 08/06/2004 : 10:25:50 İyide abi yaptıkda bu seferde oyuna giriyorum indirdiğim araba görüyorum ama bindiğim an oyun kilitleniyor oyundan çıkıyor |
|
|
|