Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
scorpionfa
İletim - 14/05/2004 : 18:45:43 Gta Vice City için motorsiklet show ları: 1- Takla atma: Önce bir rampa buluyorsunuz, hava alanı tercih edilir. Çünkü en fazla rampası bulunan yer burası. Yeterince açıldıktan sonra hızla rampaya doğru hızla gaza basılır. Dikkat edilmesi gereken nokta, rampaya asla düz girilmemesidir. Yanlardan girilip ön kaldırma ve yan tuşlarına birlikte basılmalıdır. Örnek, sağdan girip, rampanın sol köşesini hedefleyin, ve rampadan fırladığınız anda sola kırın. 2- Takla atarak dönme: Yukarıda yer alan gösterinin farklı bir versiyonu. Bunun için Film stüdyosunun kapısının karşısında bulunan çeşmeyi kullanacağız. Çeşmedeki eğim bize mükemmel hareketler yapmayı sağlıyor. Aynı şeyleri yapıp harika hareketler oluşturabilirsiniz. (Bu hareketlerde P-Kaplan tercih edilir.) Çeşme sayesinde rekorum 1028 derece. 3- Ön kaldırma rekoru: Basit bir hareket. Düz yolda olmanız ve kontrolü kaybetmemeniz önemli. Rekorum 9 saniye. 4- Arka kaldırma: Önce klasik arka kaldırma hareketinin nasıl yapıldığından bahsedelim. Fazla hızlı olmadan giderken ayağa kalkıyorsunuz. Frenle birlikte geri tuşuna basınca arka kaldırıyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken şey süreklü ayakta durmak. Yokuş aşağı daha kolay yapılabilir. Rekorum: 3 saniye 5- Bug ile arka kaldırma: Bir önceki şıkta bahsedildiği gibi arka kaldırıp hızınız yavaşlamadan ön kaldırma, tekrar arka kaldırma vs.. hareketlerini süratle ard arda yaptığınızda göreceksiniz ki arka kaldırma bonusu verilmiş. 6- Maksimum arka kaldırma: Öncelikle bir mobilet buluyorsunuz. (hani şu küçük pizzacı motoru gibi olanlar) Çok fazla hızlanmadan arka kaldırma olayını yapıp birden gaza basıyorsunuz. Başarılı olduğunuz takdirde arka kaldırmış bir vaziyette uzun bir müddet gidiliyor. Hatta sağa sola basarak dengeyi sağlamayı başarırsanız yüksek rekorlar kırabilirsiniz. Rekorum fazla uğraşmama rağmen 28 saniye.
Eklemek isteyen?
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
ArcHAng3L
İletim - 06/10/2005 : 22:12:18 Olur böyle hatalar OS üyeleri yakalar
Leraju
İletim - 06/10/2005 : 20:51:21 ne bilim ben vice city de hiç sanchez görmedimde sadece peugeot (Yarış Motoru) ve Freeway gördüm
ArcHAng3L
İletim - 06/10/2005 : 20:18:08 Leraju naaptın sen ya Nasıl sanchez yok sen kullanmıyondur yollar otoyol olduğundan benim hep favorim de bu mu arka kalırmanız 1 dakika 18 saniye tuttum ama bir arkadaş şifre yazdı ve ben o yüzden kaydetmeden çıktım şu anda 48 gözüküyor ayrıca ilk adada polis karargahının yanında washington beach'ti galiba plaj tarafındaki yolda fagio ile kaldırın. o çeşmeleri hiç fark etmedim nasıl bişey ayrıntı verir misin moto-show derken saolun unique jump'ı kastediyorsunuz galiba 34/35 ti sayende fulledim scorpionfa 89 gizli paketteyim 11 tane bulamadım NOT: Asla harita tam çözüm vb. şeylerden faydalanılmamıştır
Leraju
İletim - 06/10/2005 : 15:46:22 kerem13 benim bildiğim kadariylen gta vice city de sanchez yook