AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gta 3 yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
akrep_kral İletim - 04/05/2004 : 18:21:28
oyunu oynadım ve salvator diye bir adam çıktı.haritada s diye gözüküyor.bir tane görev veriyor luıgının barı önünde bir taksi var ve içine bir adam biniyor sonra araba gidiyor biraz takip ediyorum sonra mission failed yazıyor nasıl geçecem yardım
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
akrep_kral İletim - 20/05/2004 : 20:10:16
beyler ikinizde çok sağolun bu bölüm beni fıtık etmişti yardımlarız için çok teşkürler:-)
cruel_kemal İletim - 04/05/2004 : 18:55:42
oyunun türkçe yamasını indir bence görevleri daha iyi anlarsın.(google de: gta vice city türkçe yama.diye aratırsan bulursun)büyükte bi program değil hemen indirip hemen kuruluyo.
bomkonger İletim - 04/05/2004 : 18:31:30
O taksiyi uzaktan takip ediceksin.Taksi adamı alıp fabrika gibi bir yere götürüyor.Orada yanına yanlış hatırlamıyorsam iki kişi geliyor.Ona takip edilip edilmediğini soruyor.O da yani köstebek bizimle ilgili birşeyler anlatıyor.Konuşma bitince diğerleri gidiyor.Sende herifi gebertiyorsun.Ama unutma taksiyi izlerken yukardaki mavi yeri doldurmaman lazım.Bu arada herifte shotgun var dikkat et

0.02 Snitz Forums 2000